ABBYY Business Card Reader 2.0 pentru Nokia cu Symbian S60

ABBYY BCR este o aplicatie destinata utilizatorilor de smartphone-uri Nokia ce ruleaza Symbian S60 si care sunt dotate cu camera foto cu autofocus.

Business Card Reader 2.0 permite utilizatorilor sa transfere informatiile de contact de pe cartile de vizita direct in agenda telefonului folosind camera foto prin simpla apasare a unui buton. Scapati astfel de cateva minute bune in care sa deschideti agenda, sa creati un contact nou si sa adaugati toate datele prezente in cartea de vizita (nume, companie, functie, adresa, numar de telefon, adresa de email, etc.)

ABBYY Business Card Reader 2.0 beneficiaza de tehnologia de recunoastere a textului prezenta si pe ABBYY FotoTranslate, mai exact ABBYY Mobile OCR Engine, tehnologie care functioneaza ireprosabil, pentru ca provine din motorul de recunoastere a textului prezent in aplicatia pentru PC ABBYY FineReader de multi ani.

ABBYY BCR promite sa fie de mare ajutor utilizatorilor din mediul de business si celor care intra in contact cu multe persoane atat la serviciu cat si in viata personala.

Functii cheie si beneficii:
– Metoda usoara si rapida de a adauga noi contacte in agenda
– Calitate si acuratete in recunoasterea textului
– Detectarea automata a tipului de informatii prezente pe cartile de vizita
– Posibilitatea de a adauga o fotografie pentru contactul creat fara sa parasiti aplicatia
– Interfata intuitiva, usor de folosit
– Recunoasterea textuilui de pe cartile de vizita din 16 limbi

Specificatii si cerinte:
Sistem de operare: functioneaza pe Symbian OS 60 V.9.1, 9.2, 9.3, 9.4.
Memorie necesara: de la 10MB la 20MB in functie de numarul de limbi pe care trebuie sa le recunoasca. 15MB pentru instalarea aplicatiei.
Camera foto: 2 MegaPixeli minim, cu autofocus

Interfata este in limbile: Engleza, Germana, Turca si Rusa.

Recunoaste cartile de vizita scrise in limbile: engleza, germana, italiana, spaniola, portugheza, deaneza, olandeza, finlandeza, franceza, indoneziana, norvegiana, rusa, suedeza, tuca si ucrainiana.

Modele de telefoane Nokia compatibile: Nokia E66, Nokia E71, Nokia E71x, Nokia E72, Nokia E75, Nokia E90 Communicator, Nokia N73, Nokia N78, Nokia N79, Nokia N82, Nokia N85, Nokia N86 8MP, Nokia N95, Nokia N95-3 NAM, Nokia N95 8GB, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 5730 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 6210 Navigator, Nokia 6220 classic, Nokia 6720 classic, Nokia 6710 Navigator, Nokia 6700 Slide, Nokia 6788, Nokia X6.

Pentru lansarea aceste aplicatii, am lansat un concurs la care puteti participa aici: Concurs pentru posesorii de Nokia: ABBYY Business Card Reader 2.0
.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.