ABBYY Business Card Reader pentru Android, o aplicatie foarte utila

ABBYY Business Card Reader este o aplicatie utila ce ofera facilitatea de a adauga datele de contact de pe o carte de vizita direct in agenda telefonului fara a mai pierde timp notand manual numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email, numele firmei, functia, adresa firmei, etc… Faci o singura fotografie, si gata! Datele sunt transformate, afisate pe ecran si se pot face modificari asupra lor daca este nevoie, si apoi doar salvati datele.

Mai mult decat atat, aveti posibilitatea ca printr-o singura apasare pe ecranul telefonului, ABBYY Business Card Reader sa caute in retelele de socializare Facebook, Twitter, LinkedIn, etc… date suplimentare bazate pe numele, prenumele si datele firmei de pe cartea de vizita, si astfel veti putea adauga mai multe informatii in agenda decat cele scrise pe cartea de vizita.

La ce este bun ABBYY Business Card Reader?

– Adaugarea de date de contact in agenda telefonica
– Adaugarea de noi informatii a noilor contacte din retelele sociale
– Cautarea in Google Maps a adreselor scrie se partile de vizita

In cateva cuvinte, ABBYY Business Card Reader ofera o cale rapida si usoara de a adauga noi contacte in agenda telefonului, ce recunoaste textul scris in 19 limbi de circulatie internationala si toate astea intr-un timp foarte scurt.

Din pacate inca nu este implementata si limba romana, iar diacriticile nu sunt recunoscute. Veti fi nevoit sa inlocuiti acele caractere specifice alfabetului roman manual doar daca este cazul.

Am facut un test cu o carte de vizita de-a mea mai veche, si va pun la dispozitie cateva printscreen-uri:

Puteti cumpara aplicatia ABBYY Business Card Reader din Android Market:

https://market.android.com/details?id=com.abbyy.mobile.bcr

Cerintele aplicatiei: minim Android 2.1, camera foto de minim 2 megapixeli.

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.