ADATA – Seria XPG Gaming DDR3

Chiar daca au fost proiectate cu gandul la Gameri, Seria Gaming ADATA XPG are un raport cost/eficienta potrivit pentru toti utilizatorii. Avand integrat un radiator din aluminiu modulul DRAM XPG ofera fiabilitate sporita in timp ce eliberezi puterea PC-ului pentru a naviga in lumea jocurilor.

Seria Gaming ADATA XPG
Seria XPG este reprezentantul ADATA pentru treapta “Xtreme Performance”, care exact asta isi propune sa ofere — Performanta Extrema. Aceasta dispune de cele mai noi expertize in calitate si tehnologie, proiectata special pentru cei mai pretentiosi utilizatori ce au nevoie de module de memorii cu performante inalte. Seria XPG este produsa in 3 linii distincte astfel incat sa acopere variatele nevoi specifice pentru modulele de memorii.

Conceput special pentru jocuri Seria Gaming XPG poate satisface nevoile oricarui Gamer in jocurile de zi cu zi cu o performanta si fiabilitate de exceptie.

Cel Mai Inalt Standard de Fiabilitate si Eficienta.
Modulele de memorie ADATA XPG sunt realizate in conformitate cu reglementarile JEDEC si standardele DDR3-1333 la valorile CL 9-9-9-24 si DDR3-2000 CL9-11-9-27. Fiecare Chip de Memorie din Seria Gaming este selectat printr-un proces strict si integrat pe un circuit (PCB – Printed Circuit Board) de inalta calitate si impreuna cu radiatorul din aluminiu, care reduce in mod efficient temperatura, s-au reusit frecvente sporite.

Garantia pe Viata — Garantia Calitatii
ADATA este o marca ce isi dedica o parte importanta din resurse calitatii produselor sale. Pe langa procesul riguros de productie Adata asigura calitatea fiecarui modul de memorie. Toate modulele de memorie ADATA sunt acoperite de o garantie pe viata.

Memoriile sunt disponibile prin reteaua de parteneri RHS Company SA

COD PRODUS DESCRIERE PRODUS PRET
AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600 2x4GB dual retail 9-9-9-24 In curand
AX3U1600GC2G9-2G DDR3 1600 2x2GB dual retail 9-9-9-24 In curand
AX3U2000GC2G9B-2G DDR3 2000 2x2GB dual retail 9-11-9-27 In curand
Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.