Android Market Web Shop a fost lansat. Functioneaza si pentru utilizatorii din Romania

Pe data de 2 Februarie 2011 Google a lansat platforma Android Market Web SHop, ce faciliteaza accesul la cele peste 200.000 de aplicatii disponibile in Market prin intermediul unui calculator si un browser deschis. Va conectati cu acelasi cont Google pe care il folositi pe telefonul Android pe care il aveti si legatura dintre Market-ul deschis pe calculator si telefon este asigurata.

Interfata este una aerisita si intuitiva:

Pagina unei aplicatii este la fel de aerisita si include toate informatiile pe care le aveti disponibile si in Android Market-ul din telefon: descriere, imagini, opiniile utilizatorilor, noutatile versiunii si accesul pe care il are aplicatia la informatiile telefonului:

Imediat ce apasati pe butonul de instalare al aplicatiei, telefonul primeste o notificare de download de la Market si incepe sa faca download-ul aplicatitei, dupa care o va instala. Daca aveti mai multe telefoane Android si folositi acelasi cont Google, aveti posibilitatea sa alegeti catre ce telefon doriti sa trimiteti notificarea de download.

Pe telefon gasiti imediat bara de progres pentru download:

Tot in Android Market Web Shop gasiti ti un istoric cu aplicatiile instalate pe telefonul dumneavoastra:

Acum, asteptam sa vedem si aplicatiile ce trebuiesc platite in Market, fapt ce se va intampla destul de curand conform zvonurilor.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.