Aparat foto cu sistem de operare Android: Nikon COOLPIX S800c

Nikon COOLPIX S800c este aparatul foto cu Android care iubește viața socială la fel ca și dumneavoastră.

Înregistrați filme Full HD movies și realizați fotografii extraordinare cu zoom-ul optic de 10x. Fotografiile de la petrecerile târzii nu sunt o problemă, grație senzorului CMOS de 16 megapixeli, iluminat din fundal. Atingeți ecranului pentru a împărtăși fotografiile online și adunați comentarii de la prieteni.

Personalizați aparatul foto cu cele mai recente aplicații din Google Play, recepționați actualizări de la paginile web preferate și jucați jocuri. Totul se vede clar pe monitorul cu ecran tactil OLED de înaltă rezoluție.

Principalele functii cheie ale aparatului Nikon Coolpix S800c:

Puterea sistemului de operare Android: descărcați orice aplicații din Google Play pe aparatul foto. Bucurați-vă de avantajele oferite de aplicațiile de fotografiere, de socializare, de jocuri și multe altele.

Împărtășiți lumea în care trăiți: conectați-vă ușor la Internet prin intermediul unei rețele Wi-Fi. Încărcați fotografii și filme pe rețele sociale și site-uri de stocare a imaginilor sau transferați imagini direct către un telefon inteligent sau o tabletă.

Senzor CMOS de 16 MP iluminat din fundal: senzorul de imagine extrem de sensibil lucrează împreună cu procesorul EXPEED pentru a asigura imagini și filme clare în orice lumină. Bucurați-vă de împărtășirea imaginilor în orice platformă.

Imagini extraordinare: obiectivul NIKKOR cu unghi larg cu zoom optic 10x (25 — 250 mm) cu sticlă ED asigură claritate și culoare superioare, indiferent dacă fotografiați prim-plan sau de la depărtare.

Control tactil: la fel de sensibil ca la cele mai bune telefoane inteligente, ecranul tactil de rezoluție ridicată, de 8,7 cm (3,5 inci), cu tehnologie OLED (aprox. 819.000 puncte) cu unghi larg de vizualizare face fotografierea o bucurie.

Faceți mai multe cu Android: cu sute de mii de aplicații Google Play la îndemână, puteți citi o invitație la petrecere de la un prieten, descărca instrucțiuni, încărca cele mai bune filtre noi pentru petreceri sau juca un joc pe drum: toate acestea pe aparatul dumneavoastră foto. Posibilitățile sunt nemărginite.

MyPicturetown.com: vizualizați galeria foto oriunde v-ați afla. O aplicație încorporată vă permite să vă conectați direct la serviciul online de stocare a imaginilor Nikon.

GPS încorporat: înregistrează cu exactitate locul (latitudine și longitudine) în care a fost realizată o fotografie sub forma unor geo-etichete în cadrul datelor de imagine (EXIF). Compatibil cu orice aplicație Google¹ care necesită GPS.

Înregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo: înregistrați cu ușurință viața în mișcare. Puteți utiliza zoom-ul optic 10x cu funcția de focalizare automată când înregistrați și puteți realiza filme cu redare încetinită sau accelerată la viteze de până la 240 fps (VGA).

Funcție mecanică de reducere a vibrațiilor: surprindeți imagini și filme clare grație sistemului automat de reducere a vibrațiilor de la Nikon, care contracarează în timp real efectele mișcării aparatului foto.

Anti-încețoșare: Sensibilitatea ridicată la lumină ISO (până la 3200) reduce riscul unor imagini încețoșate în lumină scăzută. Funcția de detecție a mișcăriicompensează mișcarea aparatului foto și a subiectului. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selectează automat cea mai clară fotografie dintr-o succesiune de 10.

HDR cu iluminare din fundal: asigură imagini incredibil de detaliate ale scenelor cu contrast ridicat.

Panoramă simplă 360°/180°: mișcați aparatul foto vertical sau orizontal pentru a crea panorame dinamice.

Mod continuu (8,1 fps): vă permite să surprindeți cadre clare cu acțiune cu până la opt cadre pe secundă.

Memorie internă de 1,7 GB: 2 GB spațiu de stocare pentru imaginile, filmele și aplicațiile descărcate. Pentru când aveți nevoie de mai mult spațiu, aparatul foto este compatibil cu carduri de memorie SD/SDHC (până la 32 GB).

Sistem EXPEED C2 de procesare a imaginii: oferă funcții avansate de înregistrare filme, performanță cu sensibilitate ridicată și calitate maximă a imaginii.

Încărcare USB și CA: aparatul foto se poate încărca de la computer utilizând cablul USB inclus sau prin intermediul unei prize normale de curent.

Nikon COOLPIX S800c va fi disponibil in Romania incepand cu luna septembrie 2012, pretul nu este inca mentionat, dar noi estimam ca va fi undeva in jurul valorii de 1.200 – 1.500 lei.

Sursa: devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.