AR Drone – primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod touch sau iPad

Din 14 februarie Orange și Parrot aduc în România AR Drone, primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod sau iPad cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat.

AR Drone este foarte ușor de pilotat atât în casă, cât și afară, și efectuează manevre de zbor întocmai ca un elicopter real. Are doua camere de luat vederi, una în față și una dedesubt, îndreptată către sol, și datorită tehnologiei Augmented Reality, camerele transmit imaginile în timp real pe iPhone, iPod touch sau iPad. Astfel, navigarea devine mult mai interactivă.

.

Pentru a pilota AR Drone este necesară aplicația AR.FreeFlight. Aceasta poate fi descărcată gratuit din meniul App Store al iPhone/iPod touch/iPad și îi învață pe utilizatori să piloteze și să exerseze de la mișcări de bază în modulul de începător, până la manevre avansate în modulul de expert. Utilizatorii dornici de competiție sau bătălii aeriene pot opta pentru AR.Pursuit, un joc interactiv în care poți lupta cu un alt AR Drone din aceeași rețea Wi-Fi.

AR Drone poate fi achiziționat la un preț de 319 euro. Elicopterul este disponibil pentru comandă din 14 februarie în magazinul online și din 25 februarie în magazinele Orange.

În 2008 Orange aducea pentru prima dată iPhone în România. După lansarea iPhone 4 de anul trecut, venim cu o nouă propunere pentru împătimiții Apple: o jucărie revoluționară pentru cei pasionați de gadgeturi și nu numai. Cu AR Drone vrem să oferim clienților o nouă modalitate de divertisment, în pas cu tendințele tehnologice de astăzi. Elicopterul de la Parrot reprezintă începutul unei noi serii de produse, cea a jucăriilor inteligente. De acum jocurile de pe telefon se mută din spațiul virtual în spațiul real.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer, Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

1 comment

    • pcmadd on 14/03/2011 at 13:06

    un gadget super ok, fun si util. in continuare apple ca si versatilitate este pe primul loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.