«

»

Asus Ares, Editie limitata, Putere nelimitata

Asus Ares, o placa video pe care o vor avea doar 1.000 de persoane de pe tot globul pamantesc!

Asus Ares invinge regele placilor vide de pana in acest moment, care era construit tot pe o platforma ATI, cu chipul grafic Radeon HD 5970, cu pana la 32% si devine astfel regele placilor video.
Performanta aceasta suplimentara se datoreaza inginerilor Asus care imping mereu perfornamta produselor Asus la extrem. Procesorul grafic este unul dual-chip Radeon HD 5870 si vine ajutat de o cantitate impresionanta de memrorie video: 4GB GDDR5. Intregul ansamblu este racit de un sistem inovator de racire, ce asigura un flux de aer cu pala la 600% fata de modelul de referinta al lui Radeon HD 5970, iar conductele de aer sunt de 8mm din 99,9% cupru pur pentru a ajuta la disiparea perfecta a caldurii in mediul inconjurator.


Acest produs, fiind unul special, poate fi considerat chiar unul de colectie pentru ca va fi un model de referinta, vine ambalat in ceva cu totul special. Ganditi-va la o geanta metalica, produsa la fel in editie limitata pentru aceasta minunatie de placa video. In geanta veti mai gasi si un mouse special conceput pentru impatimitii jocurilor ce poarta marca ROG Gaming (Republic of Gamers).

Functiile importante ale procesorului grafic sunt: AMD Vision, Microsoft Direct X 11, Microsoft Windows 7 Suport, Dual-link DVI pentru a juca jocurile pe 2 monitoare separate pe rezolutii de pana la 2560×1600.
Functiile suplimentare Asus: Voltage Tweak, Memorie mamut de 4GB GDDR5, suport pentru PCI Express 2.1, GPU Guard pentru protectia procesorului grafic, Asus Splendid HD, Asus Gamer OSD, Asus Smart Doctor.

In Romania ajung doar 2 astfel de placi video, gratie principalului importator Asus in Romania – RHS Company SA.

[nggallery id=35]

Specificatiile tehnice ale placii:

Graphics Engine ATI Radeon HD 5870 X2
Bus Standard PCI Express 2.1
Video Memory GDDR5 4G
Engine Clock 850 MHz
Memory Clock 4800 MHz ( 1200 MHz DDR5 )
RAMDAC 400MHz
Memory Interface 256-bit
DVI Max Resolution 2560 x 1600
DVI Output Yes x 2 (via HDMI to DVI adaptor x 1 )
HDMI Output Yes x 1
DisplayPort Yes
HDCP Support Yes
Adapter/Cable Bundled 1 x CrossFire cable
2 x Power cable
Software Bundled ASUS Utilities & Driver
Note The card size is 11 inches x 5 inches
Special metal case
ROG gaming mouse bundled
8+8+6 pin Power connector is required

Nu vreau sa-mi imaginez cum vor rula jocurile pe un sistem cu doua astfel de placi video in CrossFire :) Voi ce parere aveti ?

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

2 comments

  1. Mirel Pana

    OMG!
    Cu 2 placi de astea in crossfire cred ca nu ai probleme cu jocurile inca 4 ani :)

  2. nokialover

    am un prieten in germania care a fost destul de ‘nebun’ incat sa se bata pe o placa asus ares intr-un magazin in care ajunsese doar o bucata. A platit cu 100 de euro mai mult ca sa o poata cumpara. A zis ca nu are termen de comparatie placa asta video. E uimitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>