ASUS Eee Pad Transformer Prime, prima tableta din lume cu procesor Quad-Core NVIDIA Tegra 3

ASUS a anunțat oficial Eee Pad Transformer Prime — prima tabletă din lume cu procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core. Cooperând cu NVIDIA pentru lansarea primei tablete quad-core din lume, Eee Pad Transformer Prime este caracterizat de exclusivul dock ASUS, armonizând esteticul și durabilitatea. “Combinația Eee Pad Transformer Prime și Tegra 3 este fuziunea perfectă, oferind operarea fără compromis cu o tabletă. Împreună le aducem consumatorilor din lumea întreagă o nouă experiență de calcul mobil”, a declarant Jerry Shen, Directorul Executiv ASUS.

Susținând această idee, Jen-Hsun, Președintele și Directorul Executiv NVIDIA, a adăugat: “Eee Pad Transformer Prime definește o categorie de produse. Motorizat de Tegra 3, acesta ne transpune într-o nouă eră a operării mobile, în care performanța quad-core și super-eficiența energetică redă posibilități indisponibile până acum. Cu Transformer Prime, ASUS a condus din nou industria spre noua generație”.

Alături de performanțe multimedia superioare, Transformer Prime se mândrește cu un aspect metalic ultra-subțire de numai 8.3mm, sunetul cu tehnologie ASUS SonicMaster, camera de 8MP …….

 

Continuarea (text, galerie de imagini si prezentare video) in pagina articolului: ASUS Eee Pad Transformer Prime, prima tableta din lume cu procesor NVIDIA Tegra 3 Quad-Core

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.