«

»

Asus garanteaza – zero pixeli defecti

Asus introduce “Zero Bright Dot” pentru laptopurile din seriile W1, W2, V6 si M6


Imaginati-va ca lucrati in Excel si incurcati un pixel defect cu punctul de la zecimale, si gresiti un calcul facut in viteza. Ce poti face pentru a evita asa ceva si ce stii despre punctele nedorite de pe ecranul viitorului tau laptop?

Asus este primul producator ce introduce aceasta politica de garantare a intreg panel-ului LCD, pentru 4 serii: W1, W2, V6 si M6. Daca veti achizitiona un laptop asus din aceste 4 serii si aveti un singur pixel defectdin momentul achizitiei, GARANTAT acest ecran va fi inlocuit cu altul impecabil. Aceasta garantie o aveti disponibila inca 30 de zile de la data achizitiei. Trebuie sa aveti dovada achizitiei (factura si certificat de garantie) pentru aceasta perioada de 30 de zile pentru a profita de inlocuirea panel-ului.
Asus este recunoscut pentru devotamentul incapatanat pentru calitate. pornind de la atenta selectie a materialelor, Asus foloseste doar LCD-uri de cea mai buna calitate in laptopurile sale, pe cand majoritatea celorlalti producatori mizeaza pe produse mai slabe pentru a obtine un cost de productie mai scazut. Mai mult, pentru a se asigura de calitate imaginii obtinute pe ecranele inglobate in laptopurile sale, Asus are o echipa dedicata cercetarii designului circuitelor electronice pentru a se asigura ca acestea functioneaza corect, cursiv, si fara interferente electronice
Politica Asus ZBD (“Zero Bright Dot”), este promisiunea Asus pentru perfectiunea pe care o cautam in produsele pe care le cumparam, pentru un produs cat mai fiabil, pe care sa-l folosim cu placere oricat avem nevoie. Asus ZBD ne demonstreaza ca managmentul calitatii este respectat si ca sunt determinati sa devina principalul furnizor pentru solutiile 3C high-quality.
Utilizatorii pot acum cumpara cu incredere deplina laptopurile Asus pentru ca vor fi cu siguranta multimiti de acestea si nu vor avea surprize neplacute din partea display-ului.

Detalii suplimentare aici: http://www.asus.com/999/html/events/notebook/zbd/index.htm

Pentru Asus: Felicitari!

Pentru ceilalti producatori: Luati exemplu! :)
.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>