ASUS ZENBOOK a fost lansat in Romania

Ultrabook-ul ASUS ZENBOOK a fost prezentat public în cadrul evenimentului organizat vineri, 11 noiembrie, la Hotel Intercontinental. ASUS împreună cu Intel au dezvăluit cele două modele ZENBOOK UX21 și UX31, echipate cu procesoare Intel Core i5 și i7, din cea de-a doua generație. Cu o grosime de la 3 la 9 mm, acestea sunt cele mai subțiri portabile de pe piață și au exteriorul acoperit integral cu aluminiu.

Mix de eleganță și putere de calcul, noul laptop inaugurează ERA ULTRA, ZENBOOK fiind echilibrul perfect al eleganței și puterii într-un Ultrabook. La evenimentul de lansare au participat alături de jurnaliști și primii utilizatori de ZENBOOK UX21/UX31 din România, reprezentând grupuri de potențiali utilizatori: Andi Moisescu — realizator TV, Ana Wagner — artist plastic, Florin Știolică — avocat și Ruxandra Boga — studentă.

Design Pur

Arta se îmbină perfect cu tehnologia în cazul ASUS ZENBOOK. Panourile argintii exterioare afișează un design cu cercuri concentrice care reflectă razele de lumină, încântând simțurile. Cu o grosime de doar 3mm în partea din față și 9mm în partea din spate, liniile exterioare ale ZENBOOK sunt netede, făcându-l cel mai subțire ultrabook de pe piață și o alegere perfectă pentru utilizatorii aflați în mișcare sau într-o sală de clasă.

Prin ZENBOOK, ASUS oferă cel mai elegant și puternic Ultrabook de pe piață. Se adresează persoanelor dinamice care vor autonomie energetică și un răspuns rapid. Atunci când vor redeschide ecranul într-un interval de 2 săptămâni, ZENBOOK reia programele din standby în doar 2 secunde. În plus, este ultra-ușor, ultra-subțire și ultra-puternic”, a declarat Ciprian Donciu, Business Development Manager ASUS România.

 

……………..

Continuarea o puteti citi in pagina articolului: ASUS ZENBOOK — Ultrabook-ul elegant si puternic a fost lansat in Romania

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.