BenQ Joybee GP2, proiector portabil pentru iPhone si iPod

BenQ aduce în România a doua generație a mini-proiectorului Joybee, modelul GP2. La fel ca predecesorul său Joybee GP1, noul model păstrează designul elegant în culorile alb și negru, însă vine cu o serie de îmbunătățiri printre care se numără și intregrarea unui docking station, certificat de Apple, pentru dispozitivele iPhone și iPod, care permite utilizatorilor să proiecteze direct din smartphone sau din media player fișierele audio-video pe care doresc să le împartă cu prietenii. Mini-telecomanda proiectorului poate controla atât meniul proiectorului dar și pe cel al dispozitivului iPod sau iPhone conectat în docking. De asemenea, noul BenQ GP2 poate fi conectat la o baterie opțională, accesoriu care sporește gradul de autonomie al utilizatorilor.

Joybee GP2 dispune de tehnologie de iluminare 3LED, rezoluție WXGA(1280x800p), putând proiecta imagini HD de la distanțe reduse, are luminozitate de 200 ANSI lumeni, contrast nativ de 2400:1 și posibilități complexe de conectare: HDMI, USB, A/V, RCA, D-sub. Mini-proiectorul poate reda o varietate de tipuri de fișiere și permite, totodată, stocarea lor pe memoria internă de 2GB, sau pe un card SD/SDHC conectat în card reader-ul intern. Joybee GP2 este o soluție multimedia completă, având integrat și un sistem audio de 4W cu difuzoare stereo pentru un sunet de bună calitate.

Centru de divertisment mobil, aceasta poate fi definiția scurtă a noului proiector BenQ Joybee GP2. Cu o greutate de numai 565grame (fără baterie) noul proiector cu dimensiuni de 14x12cm, ce vine echipat cu stație de andocare pentru iPhone sau iPod, asigură distracția fie că e vorba de o petrecere dată acasă, de o călătorie sau, de ce nu, de prezentări făcute chiar si în mijlocul naturii. Fiind un dispozitiv “plug‘n play”, GP2 nu necesită instalare și redă filme sau fotografii cu o diagonală de până la 4m, la o calitate apropiată de cea de home-cinema. În modul standby, când proiectorul este oprit, GP2 poate fi folosit ca sistem audio pentru a reda fișierele din iPhone sau iPod, protejând astfel durata de viață a bateriei. Funcția de încărcare simultană este garanția distracției continue, fără intreruperi pentru alimentare. În plus, cu ajutorul bateriei opționale, BenQ Joybee GP2 poate asigura proiecția fără a fi dependent de alimentarea la priză.

Conectivitatea complexă asigură compatibilitatea noului Joybee GP2 cu aproape orice dispozitiv de divertisment. Prin portul HDMI, noul proiector poate fi conectat la smartphone sau chiar la tableta, un atuu important pentru cei care au nevoie de portabilitate. Totodată, noul mini-proiector poate reda o varietate de formate multimedia, de la videoclipuri/filme cu subtitare (MKV, AVI, MOV, MP4, FLV, 3gp/3g2), imagini (JPEG, BMP, PNG), muzică (MP3, MP2, APE, FLAC, OGG, WAV, m4a), dar si fișiere MS Office (doc, xls, ppt, txt)sau Adobe PDF.

BenQ GP2 este un mini-proiector foarte performat din punct de vedere al funcțiilor și posibilităților de afișare și conectare. Deși a fost proiectat special pentru posesorii de iPhone si iPod, prin docking station-ul integrat, acesta se adresează tuturor utilizatorilor de smartphone și dispozitive mobile fiind foarte practic și extrem de ușor de utilizat,” spune Dragoș Salamac Team Leader BenQ pentru România.

Interfața de control cu soft touch și meniul intuitiv oferă utilizatorilor o modalitate facilă a de optimizare a ajustărilor pentru noul GP2. Proiectorul pornește și se oprește instant, economisind în acest fel energie, funcție utilă mai ales atunci când acesta folosește alimentarea pe baterie. Funcția de auto keystone (ajustarea automată a trapezului) asigură redarea imaginilor într-un dreptunghi perfect, fără deformări obositoare. În plus, lampa de tip LED cu o durată de viață de 30.000de ore (în Eco mode) face ca GP2 să fie un proiector utilizabil mai mult de 20 ani fără a necesita întreținere (4 ore/zi, 52 săptămâni/an).

Disponibilitate:
Noul BenQ Joybee GP2 va fi disponibil pe piața din România începând din luna februarie, prin partenerii oficiali BenQ, la un preț estimativ de 2.689 lei.

Sursa: devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.