Bitdefender 2011 a fost lansat

BitDefender anunță astăzi lansarea noii generații de produse în limba română, destinată utilizatorilor individuali. Gama completă de securitate 2011 include BitDefender Antivirus Pro 2011, BitDefender Internet Security 2011 și BitDefender Total Security 2011 și oferă protecție împotriva celor mai noi versiuni de viruși, programelor de tip spion, atacurilor de tip phishing și tentativelor de furt de identitate.

“Această lansare este foarte importantă și sperăm că noua generație de produse BitDefender 2011 răspunde întru totul nevoilor de securitate ale utilizatorilor români. Din studiile făcute de noi a reieșit că aceștia doresc să aibă o soluție de securitate cu rată de detecție excelentă, să fie protejați în timp real 24/7 împotriva virușilor și să se bucure de navigare pe internet în deplină siguranță.Generația 2011 este  ușor de folosit și simplu de instalat, astfel încât utilizatorul nu trebuie  să  interacționeze prea des cu produsul“, a spus Răzvan Vâlceanu, Country Manager, BitDefender România.

Noua generație BitDefender are o interfață inovatoare care permite utilizatorilor să își personalizeze configurația în funcție de nevoile și nivelul lor de cunoștințe în utilizarea calculatorului. În plus, caracteristicile introduse în produsele BitDefender 2011 pentru optimizarea performanței ajută utilizatorii să își securizeze calculatorul, fără încetinirea altor aplicații și procese.Produsele BitDefender 2011 sunt ușor de utilizat și oferă clienților informații utile pentru a răspunde nevoilor acestora privind securitatea online, incluzând tutoriale despre instalare, o bibliotecă cu videoclipuri explicative despre caracteristicile și configurarea produsului, precum și suport tehnic gratuit 24/7.

Alte îmbunătățiri în generația de produse BitDefender 2011:

Protecție

  • Detecție îmbunătățită — Fiecare produs BitDefender utilizează tehnologii proactive și detecție pe mai multe niveluri pentru a prinde și elimina ultimele amenințări informatice înainte de a infecta sistemul.
  • QuickScan — Includerea tehnologiei QuickScan înseamnă detecție mai bună și timpi de răspuns superiori pentru cele mai riscante și frecvente activități pe calculator.
  • Search Advisor — Gama 2011 avertizează asupra paginilor web, afișate în lista de rezultate ale motoarelor de căutare, care pot răspândi programe spyware sau conținut malițios, link-urile fiind verificate în timp real în serverul online BitDefender.

Viteză

  • Smart Scan — Scanarea optimizată omite fișierele sigure oferind o viteză superioară, dar și un consum redus de resurse. Totodată, previne încetinirea calculatorului prin ajustarea setărilor produsului în funcție de resursele disponibile ale sistemului.
  • Modul de Joc si Laptop — Aceste moduri de funcționare oferă o experiență sigură și fără întreruperi în timpul rulării, prelungesc durata de viață a bateriei, reduc  încărcarea sistemului și întreruperile prin diferite mesaje din produs în timpul activităților favorite.

Personalizare

  • Design adaptabil — Noua interfață face ca procesul de instalare să fie foarte simplu și permite utilizatorilor să aleagă între modurile de vizualizare Novice, Intermediar sau Expert, în funcție de  propriul nivel de cunoștințe.
  • Legături rapide — Toate produsele BitDefender 2011 permit utilizatorilor cu cerințe specifice, precum părinții sau pasionații de jocuri să își creeze în interfață comenzi rapide către funcțiile cele mai frecvent utilizate.
  • Sfaturi utile — Produsele BitDefender includ o serie de sugestii și alerte relevante pentru utilizatori, în funcție de activitatea acestora.

Gama completă de produse dedicate utilizatorilor individuali conține: BitDefender Total Security 2011, BitDefender Internet Security 2011 și BitDefender Antivirus Pro 2011. Produsele sunt disponibile în România prin distribuitorii autorizați Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, Scop Computers, precum și în următoarele lanțuri retail cu acoperire națională Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro, Real, Selgros sau magazinele de comerț electronic cum ar fi BWM MediaSoft, Cel, Emag, Evomag, PC Garage . O licență standard protejează 3 utilizatori pentru 1 an. În funcție de nevoile clienților, durata licenței și numărul de utilizatori poate varia de la caz la caz.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.