BitDefender Mobile Security BETA acum si cu securitate web

Scanarea in cloud a paginilor accesate îi avertizează pe utilizatori de potențialele amenințări

BitDefender, liderul pieței românești de securitate a informațiilor, anunță o nouă funcție pentru aplicația de securitate BitDefender Mobile Security BETA, de protecție a traficului pe internet. Noua funcție folosește serviciile BitDefender cloud pentru a-i alerta pe utilizatori atunci când depistează pagini ce conțin malware sau care sunt folosite în scopuri frauduloase.

Linkurile web sunt verificate rapid și neintruziv în baza de date a BitDefender, care se actualizează constant, iar atunci când sunt depistate posibilele amenințări, site-urile sunt blocate și utilizatorii sunt avertizați. În continuare, utilizatorul poate decide dacă dorește totuși să acceseaze site-ul sau nu. Dacă site-ul este „curat”, atunci sesiunea de browsing nu va fi întreruptă în niciun fel.

Securitatea dispozitivelor mobile devine din ce în ce mai importantă. Acest lucru se datorează atât creșterii numărului de amenintari pentru aceste medii, cat si a varietatii acestora. Combinând tehnologiile de securitate BitDefender cu cerințele reduse de sistem, BitDefender Mobile Security le oferă utilizatorilor de dispozitive mobile Android o soluție care garantează siguranță sporită”, a declarat Alexandru Bălan, Senior Product Manager BitDefender.

BitDefender Mobile Security BETA oferă protecție antivirus și siguranță la navigarea pe internet, pentru dispozitivele mobile care au la bază platforma Android. Folosind tehnologia de scanare în cloud, detectează cele mai recente amenințări informatice, fără să solicite bateria dispozitivelor. Totodată, produsul oferă informații despre cerințele și datele la care au acces serviciile și aplicațiile descărcate, ajutându-i astfel pe utilizatori să ia decizii informate despre protecția confidențialității, despre aplicațiile care ar putea adăuga un cost suplimentar la factura lunară și despre securitatea datelor.

Varianta BETA a BitDefender Mobile Security poate fi descărcată gratuitdirect din Android Market sau de pe site-ul BitDefender Mobile Security.

Pentru mai multe informații despre amenințările pentru dispozitivele Android, urmăriți blogul BitDefender.

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.