«

»

BitDefender Security for Mail Servers obtine aurul la testele antispam ale Virus Bulletin

BUCURESTI, România – 12 Mai, 2009 BitDefender Security for Mail Servers a primit certificarea GOLD la primul test comparativ antispam desfasurat live de publicatia independenta Virus Bulletin.

Virus Buletin Report

Virus Buletin Report

“VB Spam Gold” a fost distinctia oferita dupa testarea produsului pe platforma SuSE10Linux, ca extensie a Postfix Mail Transfer Agent (MTA). Rezultatele au confirmat faptul ca BitDefender Security for Mail Servers are cea mai scazuta rata de rezultate fals-pozitive fata de alte produse de securitate participante la test.

Virus Bulletin a comparat sase produse antispam diferite, recurgând la mai multe serii de teste. Acestea au urmarit atât rata de spam detectata, cât si rezultatele fals-pozitive identificate de produsele antispam. Fiecare test a constat în analizarea unui numar de 1.677 emailuri legitime si 24.320 mesaje nesolicitate. Distinctia „VB Spam Gold” a fost oferita produselor a caror rata de detectie a spamului a fost mai mare de 77,02%, rata de raspunsuri fals-pozitive trebuind sa se încadreze sub 5,68%. Ratele obtinute de BitDefender Security for Mail Servers au fost mult mai bune decât standardele Virus Bulletin: 84,20% pentru detectia spamului si 1,49% pentru raspunsurile fals-pozitive.

Virus Bulletin este una dintre cele mai prestigioase publicatii independente dedicata pietei de securitate antispam si antimalware. Testele sale se concentreaza atât pe ratele de detectie si viteza de scanare, cât si pe modul de reactie al produselor la scanarea unui set de fisiere cunoscut ca fiind neinfectat. Pentru a afisa emblema VB100, orice produs antivirus trebuie sa demonstreze o detectie a tuturor virusilor activi în diverse medii ale utilizatorilor, atât la scanarea la cerere, cât si la accesarea fisierelor. Nu în ultimul rând, produsele certificate de Virus Bulletin nu trebuie sa genereze raspunsuri „fals-pozitive” la scanarea unui set de fisiere neinfectate.

„Participarea la astfel de teste, mai ales la cele derulate de Virus Bulletin, este obligatorie pentru noi, în masura în care scopul nostru este sa ne asiguram continuu nu doar de alinierea produselor la oferta competitiei, dar si de ocuparea pozitiei fruntase în piata”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, BitDefender. „Aceste teste ne tin cu picioarele pe pamânt si ne ajuta sa întelegem ce, unde si cum trebuie îmbunatatit în produsele noastre, astfel încât BitDefender sa ofere utilizatorilor cea mai buna protectie proactiva împotriva spamului si a altor amenintari informatice”.

BitDefender Security for Mail Servers este destinat serverelor de mail care ruleaza pe platformele Windows® sau UNIX, asigurând un trafic de mail sigur datorita tehnologiilor pe care le reuneste: antivirus, antispyware, antispam, antiphishing, filtrare pe baza de continut si fisiere anexate. Datorita compatibilitatii sale cu majoritatea platformelor de e-mail existente, solutia ofera protectie permanenta împotriva noilor tipuri de programe periculoase si a tentativelor de furt de date importante si confidentiale.

###

Despre BitDefender®
BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international. Înca de la începuturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele în materie de preventie proactiva a pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara. În fiecare zi, BitDefender protejeaza milioane de utilizatori individuali si companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale în deplina siguranta. Solutiile BitDefender sunt distribuite printr-o retea globala de parteneri (distribuitori si reselleri) în peste 100 de tari din întreaga lume. Pentru informatii suplimentare va invittm sa vizitati site-ul dedicat solutiilor de securitate BitDefender. În plus, portalul BitDefender, www.malwarecity.com ofera informatii utile si ultimele noutati despre amenintarile de securitate pentru a va tine informati despre lupta împotriva malware.


Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>