BitDefender Security for Mail Servers premiat de Virus Bulletin

BitDefender Security for Mail Servers 3.0.2 premiat de Virus Bulletin

BitDefender, producatorul autohton de solutii de securitate antimalware, a anuntat astazi obtinerea unei noi certificari din partea Virus Bulletin. In urma testelor efectuate, BitDefender Security for Mail Servers 3.0.2 a iesit pe primul loc, obtinand astfel certificarea Gold in cel mai recent review comparativ antispam.

Toate solutiile prezente in acest review au fost testate pe un server SuSE Linux Enterprise 11 pentru o perioada de 20 de zile. Mesajele de test au constat intr-un mix format intre toate mesajele din listele de discutie ale Virus Buletin si din mesaje oferite de catre Project HoneyPot, institutie care se ocupa de colectarea mesajelor spam.

In cel mai recent test, BitDefender a adaugat un nou strat de protectie tehnologiilor antispam si antiphishing in BitDefender Security for Mail Servers 3.0.2, denumit LiveQuery. Aceasta noua tehnologie ofera raspuns instant impotriva amenintarilor, oferind protectie tuturor utilizatorilor, indiferent de limba sau de tipul de spam primit. Orice mail este scanat mai intai local, prin intermediul solutiilor proactive antispam. Daca mesajul trece de aceste filtrele si inca nu este catalogat fie spam fie mesaj legitim, un algoritm proprietar extrage elementele cheie din mesajul analizat si creaza o amprenta a mesajului respectiv. Daca reteaua de servere BitDefender gaseste o asemanare in baza sa de amprente de spam, atunci mesajul va fi blocat.

BitDefender Security for Mail Servers este destinat serverelor de mail care ruleaza pe platformele Windows« sau UNIX, asigurand un trafic de mail sigur datorita tehnologiilor pe care le reuneste: antivirus, antispyware, antispam, antiphishing, filtrare pe baza de continut si fisiere anexate. Datorita compatibilitatii sale cu majoritatea platformelor de e-mail existente, solutia ofera protectie permanenta impotriva noilor tipuri de programe periculoase si a tentativelor de furt de date importante si confidentiale.

Rezultate obtinute de BitDefender Security for Mail Servers 3.0.2 la testul facut de Virus Buletin au fost: rata de detectie a spamului (total): 98.74%; rata de detectie a spamului de la Project Honey Pot: 99.29%; rata de detectie pe mesajele de la Virus Bulletin: 90.41%; rata de alarme false: 0.87%; rata de alarme false pentru totalul mailurilor din colectia Virus Buletin: 0.053%

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.