Calculatoare, laptopuri, imprimante, si chiar servere second hand

Criza creste cererea de produse second hand si in domeniul IT.

Aud din ce in ce mai mult in jurul meu persoane care cumpara calculatoare si laptopuri second hand, si imi dau seama ca acest fenomen va lua amploare in perioada ce urmeaza din cauza situatiei materiale a unui numar din ce in ce mai mare de romani.

Am inceput sa arunc o privire pe internet ca sa vad cate firme sunt de profil in tara si daca au eventual si magazin online cu aceste produse. Am ramas surprins sa vad ca sunt destule firme care le comercializeaza chiar online, si ofertele lor sunt chiar mai vaste decat ma asteptam. Dintre toate firmele mi-a atras atentia in mod pecial firma Diablos Computer SRL din Bucuresti care acopera cea mai variata gama de produse second hand. Acestia au produse din gamele: calculatoare, componente pc second hand, monitoare LCD, monitoare touchscreen, imprimante laser A4 si A3, laptopuri si chiar servere second hand. Cine cauta un laptop second hand poate gasi unul la un pret exceptional pe marcile Dell, HP, Compaq, IBM, Acer, Maxdata si beneficiaza de garantie de la 12 la 36 de luni in functie de produs. Gasiti pentru aceste sisteme, laptopuri si servere, memorii compatibile, unitati de stocare si alte accesorii necesare. Ca sa va dau un exemplu de pret pentru produsele pe care le puteti gasi la ei, am gasit in pagina lor de promotii un calculator cu procesor Pentium 4, si cu monitor LCD la doar 320 lei cu TVA.

Pe partea de garantie, orice produs constatat ca defect se inlocuieste pe loc cu altul la fel, sau cu altul mai bun la cerere, in functie de pret si chiar se poate plati diferenta pentru a se lua un produs mai scump.

Experienta lor de 7 ani in domeniu ii recomanda, pentru ca ofera produse de calitate si servicii prompte, iar pentru ca sunt prezenti si cu magazine online pentru aceste produse cred ca vor creste pe piata pentru ca sunt si importatorii acestor produse. Cumparand de la ei garantat veti avea parte de cele mai bune preturi si conditii de garantie.
.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.