CARS 2: The Video Game PC/PS3/Wii/DS

Cars 2: The Video Game este jocul video oficial al bine cunoscutuluifilm de animatie 3DCars 2 (tr. „Masini 2”), care va rula in cinematografele din Romania cu incepere din5 august 2011.

Cars 2: The Video Game va deveni disponibil la vanzare pe 23 iunie 2011.

Creat de catre producatorii jocului Toy Story 3,Cars 2: The Video Game este jocul oficial al filmului de animatie 3DCars 2, lansat in Romania pe 5 august 2011.

InCars 2: The Video Game, jucatorii intra in universulCars 2 in rolul celor mai faimoase masini din film, fiecare cu propria sa personalitate, si participa la curse in locuri exotice de pe intregul glob. Povestea din joc continua actiunea filmului, iar jucatorii pot alege sa intre in rolul lui Mater si al lui Lightning McQueen, precum si al altor personaje-masini noi. Jucatorii trebuie sa se antreneze la sediul CHROME (Command Headquarters for Recon Operations and Motorized Espionage) pentru a deveni spioni profesionisti, de talie mondiala.

InCars 2: The Video Game, jucatorii trebuie sa indeplineasca misiuni periculoase, sa intre in curse pentru a demonstra ca sunt cea mai rapida masina din lume si sa isi foloseasca toate abilitatile de spion in curse de tip combat racing pline de actiune si in arene de lupta.

Jocul ofera atat curse single player, cat si moduri multiplayer pentru un maximum de patru jucatori, precum si posibilitatea de a debloca noi trasee, personaje, curse si misiuni de spionaj.

Caracteristici principale Cars 2: The Video Game:

-Cars 2: The Video Game iti ofera acces la noul centru international de antrenament pentru spioni – CHROME (Command Headquarters for Recon Operations and Motorized Espionage), in continuarea povestii din filmulCars 2.

– Alege dintre cele peste 20 de personaje diferite, printre care se numara Mater, Lightning McQueen si noile masini Finn McMissile si Holley Shiftwell, si antreneaza-te pentru a deveni cel mai bun spion din lume.

– Porneste in misiuni periculoase si foloseste dispozitive high-tech pentru a-ti invinge adversarii.

– Foloseste miscari speciale pe care doar personajele Cars le pot face: mers cu spatele, acrobatii aeriene, salturi laterale pentru evitarea obstacolelor, mers pe doua roti si altele.

– Conecteaza-te cu World of Cars Online, o lume virtuala browser-based cu acces gratuit. Castiga curse si indeplineste misiuni in jocul video pentru recompense pe care le poti folosi apoi pentru a debloca obiecte noi in lumea virtuala a universului Cars.

Jocul va fi disponibil in magazine, cu preturi cuprinse intre 129 Lei si 279 Lei in functie de platforma pentru care este destinat.

Imagini din joc:

Clipuri oficiale de prezentare ale jocului:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=aZ5AXhconqU&feature=fvst

httpvh://www.youtube.com/watch?v=S8q4YB4l-Tk

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

2 comments

    • Mihai on 15/06/2011 at 20:01

    L-au facut un NFS Super Mario Kart Blur. Bleah! Nici nu ma obosesc sa ma mai uit la el.

  1. @Mihai:
    E pentru copii mici, nu pentru tine 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.