Cel mai mare televizor 3D UltraDefinition din lume vine de la LG

LG Electronics va prezenta in cadrul†CES 2012, desfasurat la Las Vegas,†cel mai mare televizor 3D Ultra Definition (UD) din lume. Imbinand†tehnologia de varf 3D†si†functia Smart TV cu† displayul UD, televizorul cu diagonala de 84 de inci stabileste noi standarde pentru experienta 3D in divertismentul pentru acasa.

“LG impune noi standarde in domeniul divertismentului pentru acasa cu noul televizor 3D UD,” a afirmat said Havis Kwon, presedinte si CEO al companiei LG Electronics Home Entertainment. “Televizorul 3D UD imbina cele mai avansate tehnologii 3D si Smart TV pe care LG le detine, demonstrand astfel dedicarea companiei pentru a deveni lider pe segmentul divertismentului in propria locuinta, in 2012 si pe viitor.”

Televizorul LG 3D UD afiseaza o imagine de o calitate exceptionala, de†8 milioane de pixeli, avand o rezolutie de 4 ori mai buna decat cea a televizoarelor†Full HD existente (3840◊2160). Cu un design slim, televizorul LG 3D UD ofera†cea mai convingatoare experienta de vizionare 3D de pana acum, in afara unei sali de cinematograf. In plus,†3D Depth Control†le permite utilizatorilor sa personalizeze experienta de vizionare controland efectul 3D, in timp ce 3D Sound Zooming ofera sunet 3D ce rivalizeaza cu sunetul celor mai performante sisteme home theatre.
Pe panelul superior de display, utilizatorii pot accesa ecosistemul†LG Smart TV. Acesta cuprinde peste 1.200 de aplicatii si ofera acces la o gama larga si in continua crestere de servicii premium de continut, precum 3D Zone unde vizatorii pot alege dintr-o† multitudine de filme 3D. Motorul integrat de conversie 2D in 3D extinde gama de continut 3D disponibil la un nivel nelimitat. Utilizatorii pot naviga cu usurinta in cadrul ecosistemului Smart TV folosind noua telecomanda Magic Remote, cu design ergonomic, care recunoaste acum patru tipuri diferite de comenzi: recunoasterea vocii, si butoanele Wheel, Magic Gesture si Point.

Sursa: devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.