Chetroni.com Top10 Magazine Online, grupa Netbook – Octombrie 2009

Top10 Magazine Online – grupa Netbook

Dragi prieteni, testul a fost finalizat iar rezultatele prelucrate!

Surprizele pe care le veti regasi in acest test sper sa va ajute.

In primul rand rezultatul acestui test este destinat cumparatorilor, celor care doriti sa va cumparati un netbook si nu sunteti hotarat de unde sa il luati. Aici veti gasi o serie de indrumari, bazate pe cifre reale.

In al doilea rand, am vrut sa vin cu o analiza pentru magazinele online, ca sa aiba o comparatie clara intre ei si celelalte magazine din test. Astfel sunt evidentiate atuurile sau defectele pe care trebuie sa le repare pentru a oferi servicii de buna calitate clientilor.

Scorul testului este impartit in 4 grupe: aspect site, produse pe site, functii pe site si popularitate site. Ponderea acestor grupe in scorul final este: aspect (20%), produse (50%), functii (20%) si popularitate (10%). Ponderea cea mai mare o au produsele de pe site, pentru ca intreg testul se adreseaza produselor de pe site, si nu sitului, designului sau numarului de vizitatori ai siteului. Astfel, cine are gama cea mai variata de netbookuri pe site, cine are imagini mai multe la produse, cine are specificarii mai detaliate pentru ele obtine un scor mai bun si reuseste sa urce in clasament.

In acest prim test am inclus magazinele online care ne-au confirmat participarea, nu am dorit sa afisam numele magazinelor care nu au confirmat participarea, pentru a evita eventualele discutii. Vor aparea in test si doua magazine online importante, pentru care nu am specificat numele din cauza neconfirmarii. Ele apar in acest test pentru a obtine un top cat mai exact. Poate incepand cu urmatorul test vor confirma participarea.

Tin sa felicit magazinele online castigatoare, si le urez colorlalte spor la treaba pentru dezvoltarea continutului prezentat cumparatorilor.

Topul poate fi vizualizat pe pagina dedicata Chetroni Top10 incepand cu 8 Octombrie ora 12.00.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.