Clientii Orange pot verifica online calitatea semnalului

București, 1 februarie 2011. Orange a lansat o nouă aplicație online care oferă clienților informații despre calitatea semnalului și posibilitatea de a-și exprima opinia despre rețeaua de acoperire din zona în care se află.

Pe site-ul Orange, la adresa http://www.orange.ro/acoperire/index.html, clienții pot afla dacă au semnal, ce fel de tehnologie este disponibilă în aria selectată și, mai ales, pot vedea calitatea semnalului. Aplicația este foarte ușor de folosit, clienții având la dispoziție două variante: accesează harta interactivă a țării sau completează câmpurile de căutare cu numele localității sau al străzii. Informațiile oferite sunt structurate pe mai multe nivele, în funcție de tipurile de tehnologie: 2G pentru apeluri și SMS-uri sau e-mail și navigare pe internet, 3G pentru navigare pe internet și apeluri video sau 3G+/HSPA pentru navigare mai rapidă. Calitatea semnalului este clasificată pe cinci grade de intensitate, de la o intensitate redusă la una excelentă.

Una dintre direcțiile strategice ale Orange este de a îmbunătăți calitatea rețelei, un element important fiind părerea consumatorilor. Noua aplicație facilitează comunicarea cu clienții prin funcția specială de feedback. Aceștia au posibilitatea să trimită sugestiile referitoare la extinderea acoperirii sau la calitatea semnalului și să raporteze eventuale întreruperi de semnal. Clienții introduc localitatea sau adresa, aleg tipul de servicii despre care vor să își exprime opinia și completează câmpul de descriere. Formularele sunt direcționate către departamentul Serviciul Clienți al Orange România pentru a fi analizate. Cei care trimit formularul și lasă datele de contact vor primi un e-mail de confirmare. În plus, pe site există și două tutoriale de familiarizare cu funcțiile aplicației.

Vrem să oferim un grad ridicat de transparență în ceea ce privește serviciile și produsele Orange. Noua aplicație asigură această transparență în ceea ce privește acoperirea prin informații despre calitatea semnalului și despre tehnologiile existente. Astfel, clienții se pot informa mult mai rapid înainte de a achiziționa un produs sau serviciu dacă rețeaua din zona în care locuiesc suportă serviciu dorit. Feedback-ul pe care îl primim de la clienții noștri ne ajută la îmbunătățirea calității semnalului. Anul acesta Orange plănuiește investiții semnificative atât în rețea, cât și în serviciile de asistență pentru clienți.” a declarat Liviu Turcu, Product Manager, Orange România.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.