Concursul cu numarul 4 pe DeviceR.ro: 19 premii pentru 11 castigatori. Sanse suplimentare pentru blogeri

Mai aveti o zi sa va insrieti la cel de-al patrulea concurs DeviceR.ro, un concurs cu premii substantiale. La concurs pot participa toti cititorii DeviceR.ro, cat si posesorii de bloguri care vor acumula o sansa in plus daca vor scrie pe blogurile lor despre acest concurs. La final vor intra in concurs toate comentariile care respecta conditiile concursului si toate trackback-urile blogurilor care au scris despre acest concurs.

Partenerii pe care ii avem alaturi de noi in acest concurs sunt: magazinul online Vexio, producatorul de accesorii IT&C nJoy, Asus Romania si Bitdefender Romania.

Premiile puse la bataie in acest concurs sunt: un Netbook Lenovo (oferit de Vexio), un rucsac de laptop nJoy (oferit de nJoy), o tastatura de gaming nJoy(oferit de nJoy), un mouse de laptop nJoy(oferit de nJoy), doua truse Asus cu surubelnite si lanterna cu ilumnare LED(oferite de Asus Romania), 3 Cleaning Kit-uri Asus ideale pentru laptopuri si monitoare(oferite de Asus Romania), 6 tricouri polo Asus (3 albe si 3 albastre)(oferite de Asus Romania), doua licente antivirus Bitdefender Internet Security (oferite de Bitdefender), un tricou polo Panasonic si o pereche de casti Panasonic (oferite de DeviceR.ro). Valoarea premiilor este de 2.098 Lei.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.