Contact

Salut,

Numele meu este Daniel Chetroni, si sunt din Galati.

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Cu drag pentru ca este un domeniu extrem de dinamic, ma tine in priza zi de zi si imi plac competitiile dintre marii producatori din domeniu pentru ca nu ma lasa sa ma plictisesc de un produs mai mult de cateva luni.

In luna August 2009 am decis sa ofer si altora informatiile care mi se par mie importante si astfel a luat nastere acest site. Ma bucura faptul ca activitatea mea a progresat constant si ca numarul vostru, al cititorilor, este in crestere continua de la luna la luna. Acest fapt imi da puterea de a continua activitatea aici si sunt incantat ca munca mea va poate fi de folos.

.

Ma mai puteti gasi online si pe:

Twitter www.Twitter.com/Chetroni

Facebook www.Facebook.com/Chetroni

Linkedin www.linkedin.com/in/danielchetroni

Pentru cei care vor sa ma contacteze prin email, o pot face la adresa: daniel [at] chetroni.com

Datele de contact le gasiti si in barcode-ul de mai jos:


Multumesc pentru vizita.

.

5 comments

Skip to comment form

  • barbagrey on 06/12/2010 at 05:07

  Daniel,
  Te-am descoperit abia acum,dar ma bucur. Esti un tip profesionist si altruist,calitati care se regasesc rar in aceeasi persoana. Te felicit !
  Iti voi urmari site-ul zilnic si e sigur ca mereu voi gasi ceva interesant si util la tine.
  Ginduri bune ! (de la un user…copt la minte)

  • mihai on 19/05/2011 at 23:17

  Buna Seara cine ma poate ajuta cu niste informatii/staturi?
  Am o problema cu niste componente cumparate de la o firma care nu mai functioneaza (Mariosoft), am vorbit degeaba si cu opc-ul… (se fac ca lucreaza stiu cum este ca am avut ocazia sa ii cunosc din interior…)

  Cum pot sa am acces la garantia componentelor ?
  Normal trebuia sa fie un servis care sa preia garantiile in restul lumii asa este…

  Va Multumesc!

 1. @mihai:
  Teoretic puteti apela la importatorul produselor respective, dar doar daca au fost respectate conditiile de utilizare ale produselor.
  Ce problema aveti mai exact?

  • Dan on 25/05/2011 at 12:21

  Draga Daniel,

  Incerc sa ma lamuresc in legatura cu suportul Samsung Galaxy 2 pentru Skype. Inca nu e clar daca folosind un abonament cu net, Skype poate fi folosit la fel ca pe laptop, wireless sau nu. Multzam anticipat.

 2. @Dan:
  Skype va folosi conexiunea la internet pe care o ai activata in momentul respectiv, wireless sau 3G. Daca esti conectat la wireless se va conecta prin wireless, la fel ca orice calculator. Daca nu esti conectat la un wireless, va folosi conexiunea de date 3G de la reteaua de telefonie mobila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.