Cum sa-ti controlezi masina de spalat cu telefonul mobil ?

Samsung duce la un alt nivel inovația tehnologică în materie de spălat rufe, prin lansarea modelului de mașină de spălat WF457 cu încărcare frontală și capacitate foarte mare de aproximativ 20 kg (4.5 cu. ft). Combinând performanța superioară de curățare cu noul sistem Smart Control, care va simplifica considerabil procesul de spălare a rufelor, WF457 promite cea mai ușoară și eficientă experiență de curățare de până acum.

Debutând în ianuarie la International Consumer Electronics Show (CES) 2012, sistemul Smart Control al modelului WF 457, activat prin WiFi, permite utilizatorilor să rămână conectați la ciclul de spălare al mașinii de spălat, fără a fi necesar să stea fizic lângă ea. Prin intermediul unei aplicații pentru smartphone-uri, utilizatorii pot monitoriza ciclul de spălare selectat, timpul rămas și alertele de oprire, precum și porni sau opri mașina de oriunde din casă. Această funcție reprezintă un mare beneficiu pentru mamele ocupate care aleargă dintr-o parte în alta a casei, încercând să estimeze când se termină programul.

În plus, sistemul Smart Care de la Samsung elimină nevoia unui manual de utilizare, deoarece identifică singur problemele mașinii de spălat și trimite o altertă pe smartphone-ul utilizatorilor. Modelul prezintă cel mai mare ecran tactil color LCD de 8 inchi din industrie — pe cât de intuitiv, pe atât de stilat – pentru o selectare a ciclului de spălare cât mai ușoară.

Mașina de spălat WF457 este primul model de la Samsung dotat cu tehnologia Water Shot, care eliberează un jet de apă cu detergent dizolvat, urmat apoi de un alt jet de apă pentru dublă performanță la clătire. Astfel, cliclul de spălare va fi cu 25% mai scurt decât cel al mașinilor de spălat convenționale.

Prin strategia sa, Samsung dorește să ajute utilizatorii să fie mai organizați și conectați la dispozitivele din locuința lor, iar acum extindem conectivitatea până în spălătorie,” a spus Kevin Dexter, Vicepreședinte Senior la Home Appliance Sales and Marketing, Samsung Electronics America. “Mașina de spălat Samsung WF457 cu încărcare frontală oferă mamelor tot ceea ce au nevoie: posibilitatea de a spăla rufele și de a avea haine mai curate ca niciodată, cu tehnologia inovatoare Water Shot, în timp ce se bucură de avatajele și timpul economist oferite de sistemul Smart Control.

Alte funcții ale modelului WF457 includ:

  • Cea mai mare capacitate din industrie — îndeajuns de mare să încapă 31 de prosoape de baie.
  • Șapte cicluri speciale de spălare pentru a selecta mai ușor programul potrivit și a furniza cea mai bună performanță la spălare și tratamente anti-pete pentru situații speciale cum ar fi Birou, Camera Copilului, Picnic, Grădinărit și multe altele. Specialty Cycles nu îndepărtează doar o pată specific, așa cum fac majoritatea programelor de tratare a petelor, ci îndepărtează toate potențialele pete și murdăria pentru cele mai bune rezultate de curățare.
  • Lipsa unei garnituri care se mulează pentru a evita adunarea de reziduuri în jurul ușii.
  • Tehnologia exclusivă Power Foam care infuzează de detergent cu aer și apă, pentru a crea o spumă puternică de curățare care să penetreze materialul mai repede.
  • Cicluri de abur atât în mașina de spălat cât și în uscătorul său, pentru o îndepărtare a petelor sporită, reducerea șifonării și reîmprospătarea materialului.
  • Design Stainless Steel Diamond Drum care reduce uzura materialelor delicate.
  • Tehnologia VRT Vibration Reduction Technology Plus face mașina de spălat atât de silențioasă încât acesta poate fi instalată în preajma dormitoarelor, chiar și la 1300 de rotații pe minut.
  • Smart Vent Sensing, integrată în uscătorul DV457, indică posibilele blocaje ale canalelor de aerisire și avertizează utilizatorii când trebuie curățate, ajutând la performanța dispozitivului și la reducerea posibilelor pericole de incendiu.

Recunoscută de către ENERGY STAR ca fiind “Cea mai eficientă mașină de spălat în 2011”, WF457 deschide drumul către eficiența eco în industrie. Consumă doar 96kWh pe an electricitate și până la cu 70% mai puțină apă decât mașinile de spălat cu încărcare deasupra, ajutând utilizatorii să economisească mai mulți bani la facturile de întreținere. Mai mult, WF457 este prima mașină de spălat de la Samsung dotată cu funcția Smart Grid-ready, un program național creat în colaborare cu furnizorii de utitități, care să sporească eficiența globală e consumului de electricitate și a emisiilor de CO2, economisind energie și reducând factura la electricitate. WF457 a fost desemnată în cadrul CES 2012 cu Premiului pentru Inovații la categoria eco-design.

Sursa: devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.