De astazi, clientii Vodafone au trafic dublu inclus in pachetele de Internet mobil

Utilizatorii de laptop-uri, PC-uri sau tablete primesc de acum trafic dublu inclus, pentru fiecare abonament nou sau prelungit de Internet mobil, promotional, pana la sfarsitul lunii iulie. In plus, oferta este valabila si pentru utilizatorii Cartelei Internet Vodafone.

Astfel, pentru pachetul Standard, cu un tarif de 9 Euro/luna (TVA inclus), abonatii Vodafone Mobile Broadband primesc trafic dublu de Internet mobil, de 2GB. De asemenea, pentru abonamentul Plus, de 12 Euro/luna (TVA inclus), traficul oferit devine 4GB, iar utilizatorii cu nevoie extinse de navigare online primesc de acum 8GB la abonamentul Extra, in valoare de 15 Euro/luna (TVA inclus).

De asemenea, de acum, Vodafone ofera utilizatorilor si noul pachet Internet Nelimitat Profesional, cu un trafic initial* inclus de 18 GB, la un tarif de 19 Euro/luna (TVA inclus). Utilizatorii primesc gratuit si un modem ce permite viteze de pana la 21,6 Mbps.

In plus, si utilizatorii Cartelei Internet Vodafone primesc trafic dublu de date, vala bil timp de 30 de zile: 2GB pentru 9 Euro credit pentru utilizatorii cu nevoi ocazionale de navigare online, 4GB la un tarif de 12 Euro credit si respectiv 8GB trafic inclus de date pentru utilizatorii cu nevoi avansate, pentru 15 Euro credit.

Mai multe detalii despre noua oferta Vodafone Mobile Broadband si Cartela Internet Vodafone sunt disponibile lawww.vodafone.ro/internet.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.