Doua nou aparate foto compacte de la Samsung: ST76 și ST66

Samsung  a anunțat astăzi lansarea celei mai noi game de camere compacte ST: ST76 și ST66 de 16,1 Megapixeli. Gama are un design suplu și modern, dar și performanțe remarcabile,  pentru imagini fără cusur, iar multitudinea de funcții distractive aduc creativitate maximă în orice captură.

Noul design metalic al modelelor ST76 și ST66 oferă gamei un look clasic, premium, pentru un plus de rafinament. Toate dispozitivele din gama ST sunt proiectate să încăpa în orice buzunar și să fie luate oriunde, pentru a capta spontan cele mai senzaționale momente, fie că vă aflați în club, pe plajă sau petreceți timp cu prietenii. Fiecare model este disponibil într-o serie de culori la modă, vibrante, potrivite pentru orice gust sau personalitate cu 5 versiuni de culori diferite pentru ST76 și ST66.

Prin intermediul stabilizării optice a imaginii, funcție disponibilă pe ST76, oricine poate obține fotografii clare și stabile, indiferent de nivelul de experiență. Chiar și atunci când lumina devine mai slabă, nu aveți motive pentru a vă opri din fotografiat. Obiectivul luminos wide angle F/2.5 de 25mm, disponibil pe toate modelele, este ideal pentru captarea de imagini în condiții de luminozitate slabă, datorită capacității superioare de a capta lumina. Camera foto poate astfel lumina imaginile făcute în întuneric. Zoom-ul optic 5x de pe fiecare model te ajută să nu pierzi niciun detaliu la o mărire a imaginii aproape de limite. Captate cu ajutorul senzorilor CCD de 16 Mp, imaginile vor fi uimitor de clare oriunde și oricând, inspirând și foarte mult stil.

Atât modelul ST76, cât și ST66, includ înregistrare video HD 720p la 30 fps, pentru captarea unor scene unice, într-o calitate ce merită împărtășită cu cei dragi.

Myoung Sup Han, Senior Vice President și Head of the Digital Imaging Business al diviziei Digital Imaging a Samsung Electronics, a declarat: „Gama ST s-a concentrat mereu pe fotografiere de înaltă calitate, prin intermediul unui dispozitiv ușor de purtat oriunde v-ați afla, dar și suficient de stilat pentru a fi etalat, reflectând astfel stilul personal. Cu noile compacte, în culori metalice, am continuat acest angajament pentru combinarea unei calități superioare în imagine cu un design revoluționar și funcții precum OIS și Live Panoramas, spre a oferi rezultate spectaculoase.

Live Panorama pentru a prinde toți prietenii în cadru!

Live Panorama, disponibilă pe fiecare dintre noile modele ST, permite captarea acțiunii integral, facilitând realizarea de cadre panoramice fără a pierde din detalii, de la vârfuri de munte, până la grupuri mari de prieteni. Funcția permite fotografierea cu ușurință a cadrelor largi prin simpla apăsare a butonului Shutter și plimbarea camerei de-a lungul scenei. Utilizatorii pot chiar să previzualizeze întreaga scenă pe care tocmai au captat-o prin intermediul ecranului LCD.

Smart Auto pentru cele mai bune poze posibile

Smart Auto 2.0, disponibil pe toate noile modele din seria ST, identifică și selectează automat cele mai potrivite dintre modurile sale, pentru a oferi cel mai bun rezultat de fiecare dată. De la un joc de artificii, la o încăpere special iluminată pentru o petrecere, tehnologia de identificare a scenei detectează condițiile de captare și ajustează automat setările pentru rezultate optime.

Funcții distractive pentru a vă aduce lumea la viață

Vreți să transformați un portret într-un diapozitiv vechi, sau să așezați fața unui prieten pe un billboard? Cu ajutorul funcției Magic Frame, e ușor să creezi imagini interesante, similare posterelor, prin selectarea unuia dintre șabloanele preinstalate, precum Wall Art, Full Moon, Magazine sau Holiday. Îndreptați camera spre subiect, aliniați-o cu șablonul de pe ecran și capturați momentul simpatic!

Pentru momentele în care o singură poză nu e suficientă, funcția Picture in Picture vă permite să inserați o imagine într-o alta — realizați o fotografie de fundal, selectați zona pe care doriți să o ștergeți și încadrați cea de-a doua scenă în spațiul rămas. Aceasta poate fi orice, de la figura unui prieten care va apărea pe mijlocul unei farfurii, la inserarea propriului portret în Mount Rushmore!

De asemenea, puteți adăuga efectele de bend, stretch și warp pozelor în care apar prietenii și familia, pentru momente vesele — cu funcția Funny Face, trebuie doar să apăsați butonul cu 5 direcții pentru a mări capete sau nasuri sau crea distorsiuni amuzante. Iar atunci când mișcați camera, Face Tracking păstrează imaginile simpatice, exact așa cum le doriți.

Sursa: devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.