eMAG aduce in Romania ultima generatie de tablete

 

București, 4 mai 2011 — eMAG, cel mai mare magazin online din România, introduce pe piața locală ultimele modele de tablete lansate de marii producători la nivel global. Începând de astăzi, utilizatorii români au posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de dispozitive ce vor revoluționa modalitatea de accesare, transmitere și gestionare a informațiilor în activitatea de zi cu zi.

Dezvoltate pentru utilizatorii care își doresc un plus de mobilitate și eficiență, tabletele reprezintă o nouă gamă de produse care combină într-un echipament de mici dimensiuni performanța de calcul și o interfață mult mai interactivă și natural de folosit — direct cu mâinile libere, oferind utilizatorilor posibilitatea de a fi tot timpul conectați la internet și de a consuma orice fel de media, de la pagini web la filme HD și jocuri.

Introducerea în portofoliul eMAG a tabletelor de ultimă generație vine să completeze oferta actuală, oferind clienților noștri ultimele tehnologii care simplifică modul în care comunicăm și ne desfășurăm activitățile zilnice. Dacă până acum s-a vorbit foarte mult despre iPad care este produsul ce a marcat (re)nașterea unei categorii, avem de astăzi echipamente similare atât ca performanțe tehnice, cât și ca experiență de utilizare. Este o evoluție firească a lucrurilor și un semnal de maturitate al categoriei tabletelor”, a declarat Radu Apostolescu, Vicepreședinte, Director de Dezvoltare eMAG.

În oferta eMAG sunt disponibile, începând de astăzi, unele dintre cele mai așteptate tablete:

BlackBerry PlayBook

Prima și singura tabletă destinată profesioniștilor, BlackBerry PlayBook integrează dotări de excepție precum: două camere Full HD, un procesor dual-core și îndeajuns de multă memorie pentru a juca o gamă diversă de jocuri.

Motorola XOOM

Una dintre primele tablete care au adoptat sistemul de operare Android 3.0 (Honeycomb), Motorola XOOM se adresează utilizatorilor care caută o tabletă puternică cu un design elegant. Cu ajutorul procesorului dual-core NVIDIA Tegra, tableta Motorola devine un adevărat centru de divertisment portabil.

ASUS Eee Pad Transformer

Cu un design ultra-subțire și un ecran luminos de 10 inci, tableta Eee Pad Transformer oferă o alternativă la felul în care ne bucurăm de experiența multimedia. În plus, datorită tastaturii opționale, tableta ASUS se transformă într-un laptop ultraportabil, capabil să ofere până la 16 ore de funcționare.

Acer A500

Subțire, ultraportabilă și compactă, tableta Acer combină puterea de calcul a procesorului dual-core NVIDIA Tegra cu versitalitatea sistemul de operare Android 3.0 într-un design cu linii puternice și elegante.

Acer ICONIA TAB W500

Acer ICONIA Tab seria W combină portabilitatea unei tablete multi-touch cu productivitatea completă a unui notebook standard și include un procesor performant AMD Dual Core și sistemul de operare Windows 7.

Archos 101 și Archos 70 IT

Tablete compacte, dotate cu sistemul de operare Android, destinate utilizatorilor care își doresc o experiență web completă pe un gadget ultraportabil.

Samsung Galaxy Tab P1010

Printre primele tablete disponibile pe piață, tableta Samsung reușește să combine cu succes elemente din segmentul telefoanelor mobile cu puterea oferită de o tabletă ultraportabilă.

Apple iPad 2

Tableta care a revoluționat felul în care interacționăm cu lumea din jurul nostru, a ajuns acum la cea de-a doua versiune. Cu un procesor dual-core performant, dar și capabilități multimedia de top, tableta iPad 2 este alegerea celor care își doresc o experiență multimedia și de gaming de excepție.

Prestigio Multitab

Cu un ecran generos și performanță de top, tableta Prestigio poate fi conectată la monitor sau televizor și reprezintă o soluție excelentă pentru pasionații de multimedia.

Dell Steak

Tabletă Android ultraportabilă, capabilă să înregistreze videoclipuri la rezoluție HD 720p. Astfel utilizatorii vor putea ține legătura cu prietenii în orice moment al zilei și oriunde s-ar afla.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.