«

»

Fring 3.40 – ia-ti prietenii cu tine, pe mobil.

Fring a lansat versiunea 3.40

Versiunea 3.40 este disponibila pentru o gama foarte larga de telefoane mobile, inclusiv pentru telefoanele mobile care nu au functii speciale, este nevoie doar de o conexiune GPRS. Cu cat tipul de conexiune ofera o viteza de transfer mai mare, cu atat numarul de servicii oferite de fring este mai cuprinzator, de la mesagerie instant text, pana la servicii de voce.

Aceasta noua versiunea este disponibila si pentru iPhone/iPod Touch. Puteti urmari un scurt test al noului Fring pe iPhone si pe Nokia N97, aici:

.

Retelele de mesagerie instant si de socializare cu care lucreaza versiunea 3.4 sunt: Skype, MSN, GTalk, Yahoo, ICQ, AIM, SIP, Last.fm, Facebook, Gmail notifier, Twitter, Orkut, WeFi, FringME!

Doritorii pot lua acest program de pe situl oficial Fring, mai exact de aici.

Aveti posibilitatea sa faceti download la kitul de instalare in functie de marca si modelul de telefon mobil pe care il aveti, sau sa va trimiteti link-ul direct pe telefon printr-un SMS gratuit trimis de serverul Fring.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>