Galaxy Note 10.1 – tableta Samsung echipata cu S-Pen

În cadrul Mobile World Congress 2012, Samsung a anunțat lansarea GALAXY Note 10.1, care extinde experiența GALAXY Note în ceea ce privește creativitatea, productivitatea și învățarea.

Cu un display de dimensiuni impresionante, GALAXY Note 10.1 oferă funcționalitate multi-screen, pentru a maximiza eficiența atunci când vine vorba despre învățat, muncă sau activități creative. Mai exact, funcționalitatea multi-screen le permite utilizatorilor să opereze concomitent mai multe sarcini. Astfel, ei vor putea să vizualizeze pagini de Internet, videclipuri sau a alte aplicații, în timp ce scriu sau schițează idei.

GALAXY Note 10.1 dispune de S Note, un instrument unic și eficient, care permite combinara notițelor sau a schițelor cu informații multimedia, imagini sau alte fișiere media, pentru a putea personaliza storyboard-urile proprii. Practic, îți oferă un nou mod de a crea povestiri, întrucât pune la dispoziție template-uri variate pentru minuta ședințelor, rețete, jurnale, cărți de vizită, ziare, reviste și nu numai. De asemenea, formele geometrice desenate de mână pot fi editate digital cu ajutorul funcției Shape Match, care îi ajută pe utilizatori să-și organizeze schițele și storyboard-urile.

Mai mult decât atât, cu ajutorul motoarelor de căutare S Note, informația poate fi obținută cu ușurință, iar imaginile și conținutul pot fi copiate rapid pe telefon, fără a mai fi necesară utilizarea altei aplicații.

GALAXY Note 10.1 oferă o adevărată experiență de învățare. Astfel, studenții pot viziona o prelegere video live în timp ce își notează ideile pe S Note, pot căuta eseuri pe Internet în timp ce iau notițe sau pot chiar să citească un e-book complet în timp ce fac însemnări pe baza acestuia. Asemănătoare funcției Shape Match, funcția Formula Match ajută utilizatorii să corecteze și să editeze digital notițele luate cu ajutorul S Pen-ului, ceea ce face ca GALAXY Note 10.1 să fie un dispozitiv educațional performant.

    

Utilizatorii se pot bucura și de programul premium de editat fotografii, ca și cum ar avea la dispoziție un PC, precum și de experiența Adobe Photoshop Touch și Adobe Ideas. Photoshop Touch le permite utilizatorilor să transforme imagini prin intermediul specificațiilor Photoshop și să combine mai multe poze, să realizeze editări inedite, să aplice efecte profesionale și nu numai. Adobe Ideas este un instrument de desenat ușor de folosit, care le permite utilizatorilor să schițeze idei, să aleagă teme în culori uimitoare și să importe imagini. Ambele funcții sunt optimizate pentru S Pen și sunt încărcate în prealabil exclusiv pe Samsung GALAXY Note 10.1.

GALAXY Note 10.1 conduce eficiența pe un dispozitiv Note la un nou nivel. Cu un ecran mare, complet utilizabil și o performanță superioară, acesta combină naturalețea scrisului de mână cu flexibilitatea conținutului digital, pentru a permite utilizatorilor să fie mai productivi în sarcinile zilnice solicitante — fie că lucează, învață sau pur și simplu își creezi propriile povești”, a declarat JK Shin, Preșesinte al Diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics. „Cu GALAXY Note 10.1 reafirmăm încă o dată angajamentul Samsung de a extinde gama de dispozitive mobile. În același timp, cooperăm cu parteneri cheie, precum Adobe, pentru a oferi experiențe extraordinare consumatorilor, care să le permită să fie mai productivi, să se exprime creativ și să le confere satisfacție în viața de zi cu zi.

Asigurând o interfață multitasking intuitivă și navigare pe Internet, GALAXY Note 10.1 rulează cu sistem de operare Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) acționat de un procesor dual-core de 1.4 GHz și conectivitate HSPA+. De asemenea, dispozitivul permite transmiterea în timp real a videoclipurilor și a fișierelor video HD.

S Pen-ul inovator al lui GALAXY Note 10.1, cel mai avansat stylus de pe piață, este integrat complet în aplicațiile originale ale dispozitivului. Acesta oferă sensibilitate crescută la presiune, precizie și control superior la scriere și editare, oferind de asemenea o experiență digitală de scriere asemănătoare cu una reală.

Specificații Samsung GALAXY Note 10.1:

Rețea

HSPA+ 21Mbps 850/900/1900/2100, EDGE/GPRS   850/900/1800/1900

Procesor

1.4 GHz Dual-Core

Display

10.1” WXGA(1280×800) PLS TFT

SO

Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Cameră

Principală (Spate): 3 Megapixeli Auto Focus Camera cu LED Flash, Secundară (Față): 2 Megapixeli

Video

Codec: MPEG4, H.263, H.264, VC-1, DivX, WMV7, WMV8, WMV9, VP8, Format: 3GP(MP4), WMV(ASF), AVI, FLV, MKV, WebM, Playback/ Recording: 1080p Full HD@30fps, 720p HD@30fps

Audio

Codec: MP3, OGG, WMA, AAC, ACC+, eAAC+, AMR(NB,WB), MIDI, WAV, AC-3, Flac, Music Player cu SoundAlive, 3.5mm Ear Jack

Alte specificații & servicii

Samsung TouchWiz / Samsung L!ve Panel
S Pen Experience (S Note, S Planner)
Samsung Apps
Samsung Hub, Readers Hub/ Music Hub/ Game Hub/ Video Hub
Samsung S Suggest (App recommendation service)
Samsung ChatON mobile communication service
Samsung AllShare Play
Samsung Kies/ Samsung Kies air
Google Mobile Services, Android Market, Gmail, YouTube, Google Maps, Syncing with Google Calendar, Google Search, Google+
Adobe Apps, Photoshop Touch, Adobe Ideas
Polaris pentru editarea documentelor
A-GPS(versiune 3G), S-GPS(versiune WiFi), Glonass

Alte soluții

Exchange ActiveSync, On-Device Encryption, Cisco VPN(Virtual Private Network), Juniper Junos Pulse VPN

Conectivitate

Tehnologie Bluetooth v 3.0 (suport Apt-X Codec), USB 2.0 Host, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi Direct, Wi-Fi Channel Bonding

Senzori

Accelerometru, busolă, Lumină, giroscop

Memorie

Memorie internă 16/32/64GB + 1GB (RAM), microSD (până la 32GB)

Dimensiuni

256.7 x 175.3 x 8.9 mm, 583g

Baterie

Baterie standard, Li-ion 7,000mAh

Sursa: devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.