Garantia calitatii Toshiba – “No Matter What Guarantee” continua pana la 30 IUNIE 2010

“No Matter What Guarantee”continua in perioada 1 APRILIE – 30 IUNIE 2010

No Matter What Guarantee” este un pachet oferit gratuit clientilor si pune la dispozitia acestora siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea laptopurilor Toshiba. De asemenea, dorim ca in aceasta situatie economica, clientii nostri sa beneficieze de putina libertate. Consideram ca prin aceasta, vom demonstra si vom spori nivelul ridicat de incredere de care se bucura Toshiba.

“No Matter What Guarantee” include:

Satisfactie garantata
Laptopurile returnate in 14 zile calendaristice de la data achizitionarii, vor fi inlocuite sau banii vor fi returnati de catre Toshiba in cazul in care notebook-urile nu vor fi deteriorate si vor fi insotite de catre toate accesoriile.

Acoperire in caz de deteriorare accidentala
Garantia va acoperi orice tip de deteriorare sau distrugere accidentala care afecteaza functionalitatea laptopului. Toshiba va inlocui sau va repara laptopul in primul an de la data achizitionarii.

Acoperire in caz de furt
Garantia va acoperi furtul laptopului numai daca acest incident este raportat la politie.

Toshiba va inlocui laptopul, in primul an de la data achizitionarii.

Garantie suplimentara:
Acoperire in caz de somaj
Intre 1 aprilie si 30 iunie 2010, Toshiba va oferi o garantie suplimentara in cazul in care utilizatorul pierde locul de munca. Toshiba va returna banii, avand posibilitatea ca utilizatorul sa pastraze laptopul, in cazul in care contractul de munca este desfacut pentru o perioada mai mare de 3 luni.

Pentru a participa la promotie, garantia standard pentru laptopul TOSHIBA si Formularul de Inregistrare la aceasta promotie de pe site-ul Web www.trust-toshiba.com, trebuie inregistrate pe www.toshiba-europe.com/registration. Ambele inregistrari trebuie efectuate in termen de sapte zile de la data achizitionarii.

Pentru detalii suplimentare accesseaza www.trust-toshiba.com

Oferta este valabila pana la 30 iunie 2010!

*Vizualizati termenii si conditiile promotiei aici
.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.