«

»

GPeC 2012 se apropie de start. Primele conferinte legate de eCommerce pe 8 si 9 Mai 2012

Pe 8 si 9 Mai 2012 au loc Conferintele Nationale de eCommerce organizate de GPeC ce se vor desfasura in Bucuresti, laCrystal Palace Ballrooms.

Aceste conferinte vor marca ineputul celei de-a VII-a editie a Galei Premiilor eCommerce si vor avea in centrul atentiei cei mai buni specialisti romani dar si din afara tarii.

In cele doua zile de conferinte din 8 si 9 Mai 2012 vom avea parte de:

– Dezbateri publice si mese rotunde
– Keynote speakers
– 9 workshop-uri in paralel
– Networking si oportunitati de business cu elita online-ului romanesc

Pe tot parcursul celor doua zile pline vom dezbate atat in conferinte, cat si in workshop-uri, cele mai importante subiecte pentru magazinele online: SEO, Google AdWords, Google Analytics, Social Media, Marketing Afiliat, eMail Marketing, Usability, Optimizarea Conversiilor, Benchmark-uri pe industrie, Plati online, Statistici si Rapoarte de piata, Studii de Caz.

Asadar, daca lucrezi in domeniul comertului electronic sau esti interesat sa activezi in acest domeniu nu-ti fa alt program in aceste doua zile. Trece-ti in agenda in dreptul celor doua zile de 8 si 9 Mai 2012 doua zile pline de ecommerce.

Aveti pe blogul oficial GPeC datele de contact de unde puteti primi oricat de multe informatii doriti.

Sursa: Devicer.ro

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>