Hard Reset pentru smartphone-uri cu Windows Mobile (HTC, Mio, HP, Asus, Eten, Toshiba, Garmin, etc.)

Invata sa-ti resetezi smartphone-ul Windows Mobile, dar nu inainte de a salva datele din el.

Daca esti nevoit din diverse motive sa recurgi la o resetare a softului de pe smartphone-ul tau si sa ajungi la setarile de fabrica, inseamna ca modul Soft Reset nu ti-a fost de ajuns si trebuie sa recurgi la Hard Reset. E bine sa stii ce presupune aceasta procedura inainte de a o incepe, ca sa nu plangi dupa datele pe care le aveai in telefon :).

Principala diferenta dintre Soft Reset si Hard Reset este aceea ca atunci cand folositi Soft Reset sunt sterse doar informatiile care sunt prezente in memoria Ram a smartphone-ului (ca la un restart al PC-ului), pe cand un Hard Reset sterge absolut tot din telefon si reinstaleaza Windows-ul Mobile cu setarile de fabrica. Deci vei avea telefonul ca nou, fara numerele din agenda, fara mesaje, fara fotografii, fara alte programe sau jocuri instalate, etc.

In concluzie, daca ultima ta solutie este Hard Reset-ul, salveaza-ti datele din smartphone, prin utilitarele gratuite puse la dispozitie de Microsoft, Active Sync sau Windows Mobile Device Center.

Daca vrei sa afli cum poti face un Hard Reset pentru smartphone-ul tau cu Windows Mobile, iti prezentam o lista cuprinzatoare de proceduri pentru multe modele (ale producatorilor AudioVox, Acer, Asus, Benq, Casio, Sony Clie, Compaq, Dell, Eten, Fujitsu-Siemens, Garmin, Gigabyte, Handspring, HP, HTC, I-Mate, Mitac Mio, MWg, Nec, Palm, Quanta, Samsung, Treo, Toshiba, Ubiquo).

Lista cu proceduri poate fi vizualizata pe ForumTehnic.com, aici.

.

Add to Google

http://www.mobilissimo.ro/telefoane-mobile-htc.html
Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.