HP Color LaserJet Enterprise CP5525 Printer

HP inlocuieste unul din cele mai vechi produse laser, HP Color Laserjet 5550, cu o noua serie de imprimante laser color A3 departamentale, HP Color Laserjet Enterprise CP5525 (n/dn/xh) — a nu se confunda cu CP5225! Noua serie continua traditia echipamentelor laser HP departamentale, oferind super fiabilitate, calitate si flexibilitate utilizatorilor sau grupurilor mari de lucru. De asemenea, costul de intretinere si utilizare este printre cele mai mici din clasa respectiva, dar si unele din cele mai mici dimensiuni pentru o imprimanta laser color A3.

In plus, este prima imprimanta laser A3 care beneficiaza de tehnologia revolutionara HP ePrint care permite utilizatorilor sa foloseasca ORICE echipament / telefon mobil (iPhone, BlackBerry, Android, Windows Mobile) / tablete mobile (iPad) pentru a tipari documente de tip Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF, fotografii prin simpla trimitere catre imprimanta a unui mesaj e-mail, de oriunde in lume! Echipamentul va tipari atat atasamentul, cat si documentul atasat, fara a avea nevoie de driver-e speciale pe telefon, fara a avea nevoie de server de mail sau alte aplicatii instalate in reteaua clientului. HP ePrint este foarte simplu de utilizat si instalat: imprimanta se conecteaza la server-ul HP si isi genereaza automat o adresa de e-mail unica in momentul in care se conecteaza prima oara la reteaua clientului, dupa care utilizatorii pot trimite e-mail-uri catre aceasta cu documentele dorite.

Noutatile aduse de CP5525 sunt:
HP ePrint
– Viteza de imprimare 30 ppm alb-negru, 30 ppm color
– Prima pagina in doar 10 sec, gratie tehnologiei HP Instant On
Port frontal USB pentru imprimare directa a documentelor de pe stick-uri de memorie USB
– Capacitate maxima de intrare 2350 pagini
– Conectare USB si retea Gigabit (10/100/1000)
– Memorie fixa 1 GB (nu se poate extinde), procesor 800 MHz
HDD de 120 GB inclus la modelul XH
– Limbaje inteligente: HP PCL5, 6, PS 3, PDF direct
– Consumabile inteligente & monitorizate permanent, cu posibilitatea de a informa utilizatorul cate pagini se mai pot tipari

Fata de CP5225, noul CP5525 ofera:
– Management complet prin HP Web JetAdmin
– Viteza mai mare (30 vs. 20 ppm)
– Memorie mult mai mare (1GB vs max 448MB)
– Retea Gigabit, port USB frontal pentru imprimare directa
– Cartuse de capacitate mai mare
– Capacitate de intrare hartie mult mai mare
.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.