HP Color LaserJet Pro CP1025, cea mai mica imprimanta laser color de pe piata

O introducere pentru cea mai mica imprimanta laser color din piata, seria HP Color Laserjet Pro CP1025 (CE913A) / HP Color Laserjet Pro CP1025nw (CE914A). Noile produse care inlocuiesc vechiul CP1215 se adreseaza in continuare utilizatorilor individuali sau grupurilor mici de lucru care doresc imprimare laser color usoara, eficienta, la o calitate profesionala.

Noile imprimante, cele mai mici laser color din acest moment, sunt si printre cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie electrica, datorita tehnologiilor unice HP Instant On si HP Auto-On / Auto-Off. Acestea reduc timpul de asteptare la imprimare (timp de incalzire 0) si reduc consumul de energie electrica in starea de asteptare (consuma mai putin de 1 Watt in starea de standby Auto-Off).

Din cauza dimensiunilor foarte reduse (sunt cu putin mai mari decat o imprimanta monocrom), utilizatorii pot plasa un CP1025 pe orice birou — rivalizeaza cu o imprimanta monocrom! Pentru a obtine aceste dimensiuni, HP a renuntat la motorul de imprimare in linie si a adoptat motorul de imprimare in 4 pasi, cu 4 cartuse de toner fara cilindru integrat. Exista un singur cilindru fotosensibil, si este un consumabil separat; va trebui inlocuit dupa aproximativ 10.000 pagini (medie intre cele color si alb-negru), ceea ce poate insemna mai mult de 4 ani pentru utilizatorii obisnuiti.

Un alt avantaj pentru utilizatori pe langa dimensiunile comparabile cu o imprimanta laser monocrom il reprezinta costul pe pagina in cazul tiparirii alb-negru: acesta este similar cu cel oferit de P1102(in calcul s-a inclus si consumul de cilindru fotosensibil de la CP1025).

De asemenea, CP1025 este prima imprimanta (nu multifunctional) laser color din lume care va beneficia de tehnologia HP ePrint, prin care utilizatorii pot tipari de pe orice echipament / telefon mobil, de oriunde din lume, trimitand pe e-mail documentele catre imprimanta (ePrint va fi disponibil in primavara 2011 dupa un update gratuit de firmware pentru toti utilizatorii de CP1025, indiferent de momentul achizitionarii echipamentului) — functie disponibila doar pe modelul de retea CP1025nw.

Modelul CP1025nw este cea mai ieftina imprimanta laser color cu retea Ethernet (cu fir) si Wireless 802.11 b/g/n din piata in acest moment!

Cateva din caracteristicile noii serii:
– Viteza de imprimare: 16 ppm alb-negru, 4 ppm color
– Rezolutie echivalenta 2400 (HP ImageREt 2400)
– Dimensiuni totale foarte mici
– Nivel de zgomot redus in utilizare
– Conectare USB la toate modelele + retea cu si fara fir (802.11 b/g/n) la modelul NW
– Cost pe pagina alb-negru similar cu P1102
– HP ePrint pentru modelul NW

Preturile fara TVA si timbru verde sunt:

Cele doua modele din aceasta serie sunt:
HP Color LaserJet Pro CP1025 Printer – CE913A
HP Color LaserJet Pro CP1025nw Printer – CE914A

Ambele modele sunt pe piata la preturi incepand cu 750 lei pana la 1.000 lei.

Noua functie ePrint va fi disponibila doar dupa un update de firmware gratuit, pe care va trebui sa il faca utilizatorul dupa ce achizitioneaza produsul. Acest firmware va fi disponibil pe site-ul HP in primavara 2011.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.