HP LaserJet Pro M1536dnf Multifunction Printer (CE538A)

HP LaserJet Pro M1536dnf Multifunction Printer (CE538A) inlocuieste modelele mai vechi: M1319f si M1522n/nf care au ajuns la finalul vietii.

Noul produs se adreseaza clientilor mici si medii, care au nevoie de un echipament eficient pentru toate sarcinile de la birou si din afara lui, usor de administrat si utilizat. Segmentul adresat este foarte important, exista multe echipamente similare in piata, dar M1536 ofera cateva avantaje net superioare oricarui competitor:

-Noua tehnologie HP ePrint (unica in piata!)care permite utilizatorilor sa foloseasca ORICE echipament / telefon mobil (iPhone, BlackBerry, Android, Windows Mobile) / tablete mobile (iPad) pentru a tipari documente de tipMicrosoft Word, Excel, PowerPoint, PDF, fotografii prin simpla trimitere catre imprimanta a unui mesaj e-mail, de oriunde in lume! Echipamentul va tipari atat atasamentul, cat si documentul atasat, fara a avea nevoie de driver-e speciale pe telefon, fara a avea nevoie de server de mail sau alte aplicatii instalate in reteaua clientului. HP ePrint este foarte simplu de utilizat si instalat: imprimanta se conecteaza la server-ul HP si isi genereaza automat o adresa de e-mail unica in momentul in care se conecteaza prima oara la reteaua clientului (Ethernet sau WiFi), dupa care utilizatorii pot trimite e-mail-uri catre aceasta cu documentele dorite.

-Cartus cu monitorizare permanenta, cu posibilitatea de a informa utilizatorul cate pagini se mai pot tipari

-HP Instant On, care reduce timpul de asteptare la imprimare si consumul de energie electrica in starea de asteptare (HP este producatorul cu cele mai economice echipamente din punct de vedere al consumului de curent electric din piata).

-Fax integrat cu functii complete dePC Fax — se pot trimite faxuri direct de pe calculator, fara a se imprima documentele / se pot primi faxuri direct pe calculator ca fisiere imagine, fara a se imprima

-Toate functiile sunt disponibile in retea (nu doar functia de imprimare): imprimare, scanare, fax. In plus, echipamentul este independent, nu necesita calculatorul pentru copiere, fax, imprimare de pe echipamentele mobile.

Ca si imbunatatiri fata de M1522 (si evident M1319f), noul M1536 dnf ofera:

-HP ePrint

-Duplex automat la imprimare

-Viteza de 25 ppm

-Prima pagina in 8.5 sec (cu o secunda mai rapid)

-Mai multa memorie (128MB)

-ID Scan : se scaneaza printr-o singura apasare de buton ambele fete ale unui act oficial (de ex. carnet de conducere) si se imprima una langa alta pe aceeasi foaie (utilizatorul trebuie doar sa intoarca documentul pe sticla scanerului).

Disponibila in magazinele online:

evoMAG: 1.199 Lei cu TVA (25.01.2011)

eMAG: 1.239 Lei cu TVA (25.01.2011)

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.