HTC anunta modelele ChaCha si Salsa, telefoane social media cu acces direct la Facebook

HTC ChaCha si HTC Salsa suntconstruite integral pentru experienta retelelor sociale și combina simplitatea si usurinta de folosire a interfetei HTC Sense cu puterea asociata Facebook. Smartphone-urilesunt dotate cu buton dedicat retelei Facebook prin care se ofera acces imediat la principalele functii ale serviciilor Facebook, integrate experientei HTC Sense.

Noile telefoane vor avea preinstalat Android 2.3.3 si vor oferi cea mai noua versiune a HTC Sense pentru integrarea Facebook din toate perspectivele experientei HTC Sense. In momentul initierii unui apel, ecranul din care se formeaza numarul afiseaza statusul prietenului si fotografii ale acestuia, mai mult, chiar esti anuntat daca se apropie ziua de nastere a acestuia. Aceleasi actualizari sunt afisate in momentul in care esti apelat de un prieten cu care esti conectat si pe Facebook. Poti folosi, de asemenea, contactele salvate in telefon pentru conectarea cu acestea si pe Facebook sau poti personaliza telefonul cu alte widget-uri Facebook.

Prin intermediul Facebook Chat si Mail, telefoanele HTC ChaCha si HTC Salsa usureaza conectarea cu prietenii. Mesajele si conversatiile Facebook sunt integrate in telefon si apar in cadrul inbox-ului de mesaje si mail, alaturi de conversatiile traditionale.

Ramai in legatura cu prietenii prin smartphone-ul de generatie Facebook — HTC ChaCha

Smartphone-ul HTC ChaCha a fost conceput pentru a oferi o experienta cursiva celor activi in social media prin permiterea conectarii cu prietenii oricand si oriunde. Designul unic plaseaza tastatura completa QWERTY la un unghi suficient de mare incat tastarea sa fie mult mai simpla si mai comoda. Cu ajutorul celor doua camere ale smartphone-ului HTC ChaCha, cea de 5 MP cu autofocus plasata pe partea din spate a telefonului si cea frontala care filmeaza la calitate VGA, utilizatorii pot inregistra momentele speciale high definition sau stabili video conferinte cu prietenii. ChaCha aduce internetul la indemana prin ecranul touchscreen de 2,6 inch, rezolutie 480 x 320 pixeli si format landscape.

Prietenii tai de pe Facebook nu au fost niciodata mai aproape — HTC Salsa

Smartphone-ul HTC Salsa ofera aceeasi integrare complexa a Facebook precum HTC ChaCha si asigura o experienta rapida si de inalta performanta. Camera foto de 5 MP inregistreaza momentele speciale prin fotografii sau clipuri video high-definition, pe care utilizatorii le pot partaja cu prietenii pe ecranul touchscreen generos de 3,4 inch si 480 x 420 pixeli. Totodata pot incarca poze pe Facebook printr-o singura atingere de buton. Pentru conversatii mobile fata-in-fata, camera frontala VGA permite initierea de conferinte video.

In Romania, cele HTC ChaCha si HTC Salsa vor fi disponibile incepand cu luna Iunie 2011.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.