HTC ChaCha, smartphone pentru socializare de la Orange

Orange România a lansat în exclusivitate smartphone-ul HTC ChaCha, primul telefon care permite accesarea rapidă a contului de Facebook prin intermediul unui buton dedicat.

HTC ChaCha este disponibil în exclusivitate la Orange începând de la 49 euro (TVA inclus). Oferta este valabilă până la 31 august 2011 împreună cu un abonament nou Panteră 20 și o opțiune My Smartphone începând de la 5 euro, pe o perioadă contractuală de 2 ani.

HTC ChaCha este prevăzut cu toate caracteristicile necesare pentru a simplifica accesul la rețeaua socială. Printr-o singură apăsare a butonului dedicat, utilizatorii pot publica ce doresc: link, status, înregistrare video, etc. Mai mult, butonul Facebook se luminează în momentul în care există posibilitatea de a posta conținut: odată cu accesarea unei poze, scrierea unui mesaj ce poate fi actualizat ca status, etc.

Noul HTC utilizează versiunea Android 2.3.3. și permite sincronizarea telefonului cu informațiile disponibile pe Facebook. În momentul în care se inițiază un apel către un prieten cu care utilizatorul este conectat și pe Facebook, pe ecran apar statusul, fotografia de profil și notificarea apropierii zilei de naștere a acestuia. Cu HTC ChaCha toate conturile de email instalate pe telefon sunt îmbinate într-un singur inbox, iar mesajele și conversațiile Facebook sunt integrate în telefon și apar în cadrul aceluiași inbox, alături de conversațiile tradiționale. În plus, utilizatorii pot naviga simultan pe mai multe pagini prin ferestrele multiple ale browserului.

Smartphone-ul este dotat cu tastatură completă QWERTY și cu un ecran tactil de 2,6 inchi în format landscape. Are două camere foto, una de 5 MP cu autofocus, plasată pe partea din spate a telefonului și una frontală care filmează la calitate VGA. Astfel, se pot realiza înregistrări în high definition sau video conferințe cu prietenii.

HTC ChaCha este primul telefon cu Facebook integrat, destinat persoanelor active în social media. Întrucât fenomenul rețelelor sociale și în special Facebook atrage în prezent din ce în ce mai mulți utilizatori cu vârste și ocupații din cele mai diferite, Orange se adresează acestui segment și oferă în exclusivitate în România smartphone-ul HTC ChaCha, la un preț accesibil. HTC a făcut primul pas în zona de smartphone-uri cu rețele sociale încorporate, o zonă care se va extinde în perioada următoare.” a declarat Andrei Toma, Product Manager, Orange România.

HTC ChaCha este primul smartphone care oferă o experiență social media completă, în condițiile în care Facebook a devenit o componentă esențială a vieții sociale. Telefonul mobil le permite utilizatorilor să partajeze ușor conținut și să discute cu prietenii, fără restricții în comparație cu experiența specifică desktop-ului sau cu alternativele mobile. Explicația stă în integrarea complexă a experienței Facebook, astfel încât utilizatorul poate partaja orice printr-un singur gest. Toate avantajele prezenței în social media sunt acum disponibile oricui, oricând și oriunde. Ne bucurăm să lansăm astăzi acest telefon mobil pe piața din România.” a adăugat Kostas Kastamonitis, Commercialization Product Manager.

Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

 

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.