HTC ChaCha, telefonul Android cu buton Facebook


Am testat destul timp acestHTCChaChape care vi-l prezint. Nu este un device Android ca toate celelalte, este unul mai special. Mai special in sensul bun al cuvantului pentru ca are cateva puncte tari:tastatura QWERTY,butonul Facebook, interfataHTC Sense,Android2.3.3 Gingerbread.

Eu vad acest telefon Android ca fiind extraordinar de bun pentru publicul tanar, avid dupa comunicare cu prietenii prin mii de SMS-uri si mesaje pe retelele de socializare.HTCChaChaindeplineste aceste task-uri cu brio datorita tastaturii QWERTY care este reusita. Am putut face comparatie cu alte telefoane cu tastatura QWERTY si va garantez ca cea de peChaChaeste peste nivelul multor alte smartphone-uri.

Cateva detalii tehnice despreHTCChaCha:

Sistem de operare: Android 2.3.3 Gingerbread
Procesor: 800 MHz Single Core Qualcomm MSM7227
Ecran: 2.6 Inch, 480×320, Gorilla Glass
Memorie: 512 MB RAM
Stocare: 512 MB ROM, slot microSD, card microSD inclus de 2GB, maxim 32GB
3G: HSDPA 7.2 Mbps, HSUPA 384 Kbps
Conectica: WiFi 802.11 b/g/n, WiFi Hotspot, Bluetooth 3.0
Foto: 5 mpx, autofocus, LED Flash, eticheta GPS, detectie automata a fetei
Video: 480p (720×480) @ 30 fps
Extra: Tastatura fizica QWERTY, camera secundara pentru videotelefonie, GPS
Baterie: Li-Ion 1250 mAh
Greutate: 120 grame

ExteriorulluiHTCChaChapastreaza linia cu care HTC ne-a obisnuit de atata timp si asta ma bucura. HTC nu se dezminte si face sasiul si o parte din exteriorul telefonului dintr-o singura bucata de metal, mai exact un aluminiu destul de dur dar si usor in acelasi timp. Restul carcasei care nu este construita din aluminiu este construita dintr-un plastic placut la atingere care este si destul de rezistent dupa cate am putut observa.

……

Continuarea o puteti citi pe DeviceR.ro: HTC ChaCha, telefonul cu buton Facebook este un Android dedicat tinerilor pasionati de SMS-uri si retele sociale

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.