HTC Flyer, primul Tablet PC cu HTC Sense

HTC Flyer imbina designul, pentru care HTC este deja recunoscut, cu experienta HTC Sense, regandita pentru tablete. Printr-o abordare intuitiva si inovatoare a tabletelor, HTC Flyer combina interactiunea naturala de tip touch cu aceea prin stylus. HTC anunta totodata si HTC Watch, un nou serviciu video inaugurat pe HTC Flyer, acesta fiind rezultatul unui parteneriat stabilit cu OnLive Inc. Astfel se marcheaza o noua premiera, OnLive fiind primul serviciu de gaming mobil cloud-based disponibil pe un Tablet PC.

Cu o carcasa eleganta unibody de aluminiu, HTC Flyer etaleaza stilul specific si calitatea constructiei pentru care HTC este recunoscut. De asemenea, tablet-ul cantareste foarte putin, aproape cat o carte, si incape fara efort in buzunarul hainei. Cu un ecran SuperLCD de 7 inch, procesor ultra-rapid de 1,5 GHz si conectivitate wireless HSPA+, HTC Flyer este ideal pentru cei care isi doreau o tableta care sa se remarce atat prin dimensiunile compacte, dar si prin puterea de calcul.

HTC Sense pentru Tablet

HTC Sense a revolutionat smartphone-urile prin plasarea utilizatorului in centrul experientei mobile. Experienta HTC Sense specifica tablet PC-ului HTC Flyer se concentreaza pe surprinderea si incantarea utilizatorilor prin ecranul de start 3D. Caruselul de widget-uri plaseaza in centrul experientei vizuale continutul si informatiile cele mai importante pentru utilizator. HTC Flyer ofera, de asemenea, o experienta unica de navigare online, prin suportul Flash 10 si HTML 5.

Tehnologia HTC Scribe

Interactiunea de tip touch este elementul definitoriu al experientei HTC Flyer, dar tableta ofera aceeasi performanta si prin folosirea stylus-ului. Prin noua tehnologie Scribe, disponibila pe HTC Flyer, utilizatorii vor putea sa redescopere naturaletea scrisului de mana. Tehnologia HTC Scribe implementeaza o serie de inovatii integrate digital ink, prin care luarea de notite, semnarea contractelor, schitarea si desenarea sau chiar scrierea direct pe o pagina web sau pe o fotografie sunt acum foarte simplu de realizat.

Tehnologia HTC Scribe oferita prin HTC Flyer transforma adnotarea traditionala intr-un mod inteligent, prin integrarea scrisului natural, pe ecran, cu diverse inovatii utile. Functia denumita Timemark permite utilizatorului sa inregistreze audio simultan cu preluarea notitelor, iar prin marcarea unui cuvant din notite, inregistrarea audio va fi derulata exact la momentul corespondent. Notitele sunt integrate si cu calendarul, astfel incat daca exista o alerta pentru o intalnire, utilizatorul este automat intrebat daca nu doreste sa preia notite, iar in cazul intalnirilor recurente, se ofera posibilitatea continuarii ultimei notite. In premiera pentru industria IT, HTC Flyer include si sicronizarea cu Evernoteš, principalul serviciu de notite la nivel mondial.

HTC Watch permite stream pentru filme

HTC Flyer prezinta in premiera serviciul HTC Watch, noul serviciu HTC de video download. HTC Watch permite descarcarea progresiva, on-demand, la preturi accesibile a sute de filme in format high definition, filme furnizate de marile studiouri de filme. Designul intuitiv al HTC Watch simplifica gasirea continutului video si a filmelor, iar tehnologia avansata a tablet-ului permite redarea imediata pe Flyer, prin intermediul conexiunilor wireless de mare viteza.

Gaming mobil in coud cu OnLive

HTC ridica stacheta in domeniul jocurilor oferind primul dispozitiv mobil care integreaza serviciul de jocuri revolutionar cloud-based OnLive Inc. Acesta solutie este lider in segmentul home gaming pentru ca le permite utilizatorilor sa joace titluri de top direct pe televizor si computer, fara sa mai fie nevoiti sa cumpere software sau hardware scump. In cazul in care este integrat in totalitate, serviciul le va permite utilizatorilor sa transmita serviciul OnLive catre televizor prin sistemul wireless broadband al tabletei HTC Flyersi in acelasi timp exista posibilitatea ca acestia sa se joace si direct pe tableta. Daca serviciul este integrat pe tableta HTC Flyer, utilizatorii au acces la o gama variata de jocuri, intre care titluri de succes precum Assassin’s Creed Brotherhood™, NBA 2K11 si Lego Harry Potter™.

Disponibilitate

HTC Flyer va fi disponibil utilizatorilor la nivel global incepand cu trimestrul al doilea al acestui an, adica Aprilie-Iunie 2011.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.