«

»

Intel a lansat linia Core i7 Mobile

Azi au fost lansate Intel Core i7 Mobile Processor si Intel Core i7 Mobile Processor Extreme Edition.

Astazi, 23 Septembrie 2009, gigantul Intel a lansat o noua linie de procesoare pentru sistemele mobile, si anume Core i7 Mobile. Aceste noi procesoare, impreuna cu chiset-urile Intel PM55 Express vor oferi cea mai performanta solutie mobila a momentului, pentru orice tip de aplicatii folosite: jocuri, multimedia, office, business, etc. Pagina oficiala a noului model o puteti vedea aici.

Intel Core i7 Mobile Procesor inglobeaza cele mai noi tehnologii implementate in linia desktop Core i7, si anume: Intel Turbo Boost Technology si Intel Hyper-Threading Technology.

Modelele lansate acum sunt:

i7-720QM – 4 Core / 8 Threads, 1.60 GHz, up to 3.28 with turbo boost, 6 MB cache, 45 nm

i7-820QM – 4 Core / 8 Threads, 1.73 GHz, up to 3.06 with turbo boost, 8 MB cache, 45 nm

Deja de astazi marii producatori de laptopuri au anuntat noile laptopuri ce vin cu aceste procesoare. Cred ca primul model prezent la noi in piata va fi de la Asus, un model foarte reusit – M60J.

Alti producatori care au anuntat azi lansarea noilor modele, sunt Toshiba, HP si Dell.

Cred ca acest procesor a aparut in momentul cel mai prielnic pentru piata, pentru ca deja multi au laptopuri cu Core 2 Duo de mai bine de 2 ani si asteptau o noutate pentru a le schimba. Asa ca, imediat ce apar pe piata, recomand tuturor magazinelor virtuale si cele de retail sa profite de oportunitatea pe care aceste laptopuri noi o vor oferi.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>