Interviu cu Directorul General al Global Solutions SRL, Ovidiu Eugen Rusu

Continui seria de interviuri, cu reprezentantul unei alte firme ce administreaza un magazin online, domnul Ovidiu Eugen Rusu. Acesta este Director General al Global Solutions SRL, firma ce administreaza magazinul online DeluxeComputers.ro.

Pe langa magazinul online, acestia mai au in orasul Tulcea si doua showroom-uri in care clientii din oras pot vedea fizic o parte din produsele comercializate online.

Cum a decurs anul 2010 si ce isi doresc de la noul an, puteti afla din interviul de mai jos acordat in exclusivitate pentru Chetroni.com:

Chetroni.com: Buna ziua domnule Rusu. Am rugamintea sa ne spuneti de cand ati inceput afacerea si pe ce directii de business ati pornit atunci.
Ovidiu Rusu: Buna Ziua ! Business-ul l-am inceput in anul 2005 si ne-am axat mai mult pe vanzarea directa catre persoane fizice in acea perioada.

Chetroni.com: Cand ati pornit segmentul de vanzari online?
Ovidiu Rusu: La vanzarile on-line am dat drumul incet incet in 2006.

Chetroni.com: Cum a fost piata locala si cea online in anul 2010 pentru compania dumneavoastra?
Ovidiu Rusu: Atat piata locala cat si cea on-line a crescut in anul 2010.

Chetroni.com: Cum vedeti anul 2011 si care sunt asteptarile de la el?
Ovidiu Rusu: Speram ca anul 2011 sa fie un an al schimbarilor in bine. Dorim sa largim gama de servicii si produse oferite de noi (serviciile momentan local si in zonele din apropiere).

Chetroni.com: Veti pastra aceleasi directii de business, veti renunta la unele sau veti adauga altele noi in 2011?
Ovidiu Rusu: Vom incerca sa venim cu ceva nou, inovativ, sa fie o placere pentru client pentru a colabora cu noi. Vom incerca sa lucram si cu institutiile publice.

Chetroni.com: Care este procentul de comenzi venite din Tulcea fata de comenzile care vin din restul tarii?
Ovidiu Rusu: Comenzile din Tulcea reprezinta aproximativ 5% din total. De obicei tulcenii se uita dupa produse si preturi on-line si apoi vine intr-unul din showroom-urile noastre si cumpara.

Chetroni.com: Ce va propuneti pentru anul 2011 referitor la raportul comenzilor din Tulcea fata de restul tarii?
Ovidiu Rusu: Dorim sa facem o promovare mai intensa a produselor si serviciilor noastre si sa facem astfel incat sa fie cat mai confortabil pentru client sa apeleze la serviciile si produsele noastre.

Chetroni.com: Care sunt brandurile pe care le-ati promovat in anul 2010 cel mai mult si pe care mizati si in anul 2011?
Ovidiu Rusu: Brandurile pe care ne-am axat sunt Toshiba si Asus in mod special. Pe ambele mizez si in 2011. Asta nu inseamna ca nu vindem si alte branduri de renume.

Chetroni.com: Considerati ca tranzactiile online si platile cu cardul online sunt sigure?
Ovidiu Rusu: Sunt sigure. Clientii sunt neincrezatori. Oricum sistemul ramburs e foarte agreat de clienti si profitam de acest lucru.

Chetroni.com: Ce sfat dati cumparatorilor online?
Ovidiu Rusu: Sa verifice si magazinul nostru. Ii putem ajuta in multe modalitati , inainte de vanzarea propriuzia. De exemplu: update-uri de bios daca clientul doreste, CD cu drivere separat pentru notebook-urile care nu vin cu drivere incluse si multe altele fara costuri.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.