Juriul EISA a decis: Eee PC 1008HA Seashell este netbook-ul anului in Europa

Eee PC 1008HA Seashell a fost desemnat Netbook-ul European pe perioada 2009-2010 de catre prestigioasa organizatie EISA. Designul, puterea de lucru, portabilitatea si dotarile complete reprezinta atuu-rile modelului fashion lansat de ASUS.

Colturile rotunjite si suprafetele glossy definesc stilul „Seashell” al lui ASUS Eee PC 1008HA. Portabilul este subtire si usor, fiind foarte simplu de transportat. Ecranul cu tehnologie LED are o diagonala de 10 inci oferind rezolutia de 1024×600 de pixeli. Dispozitivul integreaza un procesor Intel Atom N280 – cel mai bun din aceasta categorie – si are preinstalate sistemul Microsoft Windows XP Home si suita Microsoft Works. Netbook-ul mai include: 1GB DDR2 RAM, hard disk cu o capacitate de 160GB si spatiu de stocare online de 10GB. Modelul este pregatit pentru comunicatii, gratie interfetelor WLAN 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1, USB 2.0 (2 porturi) si LAN. Daca va doriti un netbook care sa fie puternic si totodata la moda, ASUS Eee PC 1008HA reprezinta cea mai buna alegere.

Astfel este argumentata alegerea portabilului din familia Eee PC drept Netbook-ul European 2009-2010, conform EISA. Informatiile sunt preluate de pe site-ul oficial EISA, http://www.eisa.eu/awards/mobile.

Exteriorul Seashell apreciat de catre EISA are drept sursa de inspiratie scoicile, suprafetele lucioase fiind realizate prin tehnologia In-Mold Roller. Ca rezultat al acestui proces de fabricatie, aspectul deosebit ce deosebeste 1008HA de alte netbook-uri de pe piata este acompaniat de o protectie sporita împotriva zgarieturilor.

ASUS Eee PC 1008HA ofera o experienta deosebita oriunde ar fi pus sa lucreze. Confortul operarii este imbunatatit de o tastatura ergonomica si de un track pad multi-touch, care permite utilizatorilor sa mareasca sau sa micsoreze intuitiv raportul de vizualizare a fotografiilor (prin strangerea degetelor) si sa deruleze cu usurinta paginile documentelor electronice. La toate acestea se adauga o autonomie de lucru de 6* ore, care il recomanda drept companionul digital perfect pentru întreaga zi.

EISA cuprinde 50 de reviste de specialitate din 20 de tari europene. Asociatia a inceput sa acorde premiile EISA în anul 1982, acestea devenind cunoscute pe plan global sub titulatura “European EISA Awards”.

Nota:
* În functie de configuratie si modul de operare

Despre ASUS:
ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având peste 10000 de angajati în întreaga lume si o echipa de cercetare si dezvoltare de elita. În anul 2008, compania a realizat o cifra de afaceri de 8,1 miliarde USD. ASUS a fost clasificat 11 ani consecutivi printre primele 10 companii IT în cadrul “Business Week InfoTech 100”.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.