Kingston Digital lanseaza cardurile de memorie ultra-rapide – Class 10

Capacitate si performante mari, calitati ideale pentru cele mai noi dispozitive portabile multimedia

Bucuresti – 15 martie, 2010 — Kingston Digital Europe Ltd, afiliat la Kingston Technology Corporation, liderul mondial independent in productia de module de memorie pentru calculatoare personale lanseaza card-ul de memorie Kingston microSDHC Class 10 cu o capacitate de 16GB. Card-ul va putea fi comandat in curand si pe piata din Romania.

Noul card de memorie respecta specificatiile 3.0 SD Association pentru a fi compatibila cu cerintele Class 10. Datorita noilor specificatii, card-ul permite transferul usor si rapid al fisierelor intre PC si dispozitivele mobile. Noul microSDHC este disponibil atat sub forma unui card stand-alone fie sub forma unui kit, in care sunt incluse adaptoarele pentru formatul SD si miniSD.

Noile card-uri de tip Class 10 sunt special proiectate pentru aparatele video digitale de inalta definitie si smartphone-urile de ultima generatie care necesita viteze de transfer foarte mari” a declarat Steve Hall, Product Development Manager of Flash, Kingston Technology. De asemenea, pentru a putea copia rapid de pe cardul de memorie pe PC-ul personal colectiile de fotografii, muzica, clipuri video si e-book-uri, recomandam cele mai noi cititoare de card-uri, cum sunt Kingston Media Reader sau Kingston MobileLiteG2.

Kingston Technology ofera, de asemenea, adaptoare microSDHC pentru dispozitivele care nu au decat un slot SD sau miniSD. Avantajul adaptoarelor este ca va puteti stoca toate datele pe un singur card de memorie, indiferent de tipul dispozitivelor folosite.

Cardurile de memorie Kingston microSDHC de 16GB beneficiaza de o garantie pe viata. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.kingston.com/europe


Functii si specificatii Kingston microSDHC Class 10 16GB:

– Specificatii: conform standardelor SD Specification Versiunea 3.00
– Multifunctional: combinat cu un adaptor, cardul de memorie poate fi folosit fie ca un card obisnuit SDHC, beneficiind si de posibilitatea protejarii la scriere, fie ca un card miniSDHC
- Compatibilitate: cu dispozitive ce au slot microSDHC, miniSDHC sau SDHC; card-ul nuI este compatibil cu aparate sau cititoare care citesc doar card-uri de memorie standard microSD sau SD.
– Sistem de fisiere: FAT32
- De incredere: garantie lifetime
– Capacitate*: 16GB
– Dimensiuni: 11mm x 15mm x 1mm
– Clasa de viteza (High-Speed Class Rating): Class 10 – rata minima de transfer de 10MB/sec.
– Temperatura de operare: de la -25C pana la 85C
– Temperatura de stocare: de la -40C pana la 85C

Kingston 16GB microSDHC Class 10 Card
Cod Produs Specificatii si caracteristici Pret estimativ,

Lei cu TVA

SDC10/16GBSP 16GB microSDHC Class 10 single pack

(doar card-ul)

415 Lei
SDC10/16GB 16GB microSDHC Class 10

card cu adaptor SD

415 Lei
SDC10/16GB-2ADP 16GB microSDHC Class 10

card cu doua adaptoare (miniSD & SD)

417 Lei

Accesati noul website Kingston destinat consumatorilor, pentru informatii, concursuri si ponturi: www.rememberkingston.com
.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.