Kingston Digital lanseaza un nou dispozitiv Flash USB de 256GB, mai rapid, mai atragator

Cu noul Kingston DataTraveler 310 chiar si cele mai mari fisiere devin portabile.

Bucuresti, 25 februarie 2010 – Kingston Digital Europe Ltd, afiliat la Kingston Technology Corporation, liderul mondial independent in productia de module de memorie pentru calculatoare personale anunta lansarea dispozitivului de stocare USB de 256 GB Kingston DataTraveler 310. DataTraveler 310 este succesorul modelului DataTraveler 300 care, din iulie 2009 – data lansarii pe piata – si pana astazi a ramas singurul stick USB din lume cu capacitatea de stocare de 256GB. Kingston DataTraveler 310 aduce viteze sporite si protejeaza datele utilizatorilor cu aplicatia Password Traveler Software.

“In ultima perioada am vazut un potential in crestere pentru dispozitivele de stocare USB de mare capacitate. Feedback-ul clientilor si cercetarile noastre ne-au convins ca noul model este cel mai potrivit pentru designerii, inginerii si arhitectii care au nevoie de dispozitive cu ajutorul carora sa stocheze si sa transporte usor cantitati mari de date”,considera Steve Hall, Product Development Manager of Flash, Kingston. Kingston DataTraveler 310 este de asemenea partenerul ideal pentru cei care vor sa-si extinda capacitatea de stocare a notebook-ului personal.

Dispozitivul (DT310/256GB) poate stoca 51.000* de imagini, 54 de DVD-uri sau 365 de CD-uri. Cu acest dispozitiv, intreaga colectie multimedia devine ultraportabila.

Aplicatia Password Traveler permite crearea unei zone private securizata, protejata prin parola. Zona securizata poate avea o dimensiune de pana la 90% din capacitatea noului dispozitiv si pentru a o accesa nu sunt necesare drepturi speciale de administrare.

Kingston DataTraveler 310 este disponibil doar in varianta de 256GB si beneficiaza de o garantie de cinci ani. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.kingston.com/europe.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.