Kingston SSDNow

Experimenteaza un alt tip de HDD!

Performante ridicate la citire si scriere, timp de acces infim, rezistenta la socuri.
SSD-urile reprezinta poate cel mai important upgrade adus unitatilor de stocare interne de la inventarea lor. O componenta principala a PC-ului a fost reconstruita intr-un mod diferit, inlaturand o parte din dezavantajele stocarii pe platane si imbunatatind performanta.


Kingston SSDNow E Series
Kingston SSDNow Seria E utilizeaza controller-ul Intel, fiind cele mai performante-drive-urile de pe piata. Proiectate pentru mediul de servere, SSDNow E Series reprezinta clasa de elita a liniei de produse Kingston SSD. Recomandate pentru servere si statii de lucru, precum si pentru utilizatori cu nevoi speciale de protejare a datelor, SSD-urile din seria E au viteze de 240 MB/s la citire si 170 MB/s la scriere, fiind insa limitate la capacitati de 32 GB si 64 GB. Seria E foloseste tehnologia SLC(single level cell), iar numarul de operatii pe secunda pe care le realizeaza este semnificativ mai mare decat in cazul HDD-urilor clasice, datorita IOPS.

Kingston SSDNow M Series
Kingston SSDNow Seria M utilizeaza controller-ul Intel, fiind special construite pentru imbunatatirea performantelor calculatorului dumneavoastra. SSD-urile din seria M au capacitati de stocare de 80 GB si 160 GB, vor folosi memorii MLC cu viteze de 250 MB/s la citire si 70 MB/s la scriere.

Kingston SSDNow V Series
Incarcarea mai rapida a aplicatiilor, pornirea mai rapida a sistemului de operare, eliminarea swap-ului toate acestea sunt posibile cu Kingston SSDNow Seria V. Fiind cele mai accesibile Flash-uri SSD de la Kingston acestea au capacitati intre 40 GB si 128 GB, iar viteza de citire de 100 MB/S si cea de scriere de 80 MB/s.
Flash-urile SSD Seria V vin in doua bundle-uri dedicate special pentru desktop si pentru notebook.
Bundle-ul pentru desktop contine: software clonare Acronis full version, distantiere de 2.5′ – 3.5′, cablu SATA si de alimentare si suruburi.
Bundle-ul pentru notebook contine: software clonare Acronis full version, carcasa externa de 2.5′, cablu USB.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.