Kingston Technology a creat cele mai rapide memorii din lume

Intel certifica memoriile HyperX cu frecventa de 2400MHz

Sunbury-on-Thames, UK, 16 Martie 2010 — Kingston Technology Europe Ltd, afiliat la Kingston Technology Company, liderul mondial independent in productia de module de memorie pentru calculatoare personale, anunta certificarea Intel a celor mai rapide memorii de pe piata. Noul kit DDR3 Dual Channel Kingston HyperX functioneaza la 2400MHz, (cod produs: KHX2400C9D3T1K2/4GX) si a primit certificarea Intel XMP pe platforma Core i7. Mai multe detalii despre certificarea Intel veti putea gasi in fisierul PDF de la adresa:
http://www.intel.com/en_US/Assets/PDF/prodspec/ww09-2010-XMP-self-cert_Core-i7-BlueBadge.pdf

Kit-ul Kingston ruleaza la 2400MHz cu latentele 9-11-9-27-2 si functioneaza cu un voltaj de 1,65 volti si a fost dezvoltat special pentru entuziasti, pasionatii de jocurile pe PC si, nu in ultimul rand, celor care doresc sa doboare noi recorduri in benchmark-urile consacrate. Similar tuturor memoriilor Kingston Technology, kit-ul format din modulele de 2400MHz a fost creat respectand cele mai inalte standarde si principii de inginerie si proiectare, si a trecut printr-un proces elaborat de teste standard pentru a putea obtine certificarea Intel XMP. De asemenea, kit-ul a fost testat pe mai multe platforme de test cu chipset P55, precum si pe placa de baza GIGABYTE GA-P55A-UD4P.

Kit-urile de 2400MHz vor fi disponibile incepand cu trimestrul urmator. Memoriile Kingston Technology beneficiaza de o garantie lifetime. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.kingston.com/europe.
.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.