«

»

Lansarea Gran Turismo 5, confirmata pentru 24 noiembrie 2010

Cel mai așteptat simulator de curse auto, disponibil până în Crăciun

București, 12 noiembrie 2010: Sony Computer Entertainment anunță astăzi data de lansare a Gran Turismo 5 în Europa: miercuri, 24 noiembrie 2010.

“Gran Turismo 5 reprezintă un proiect ambițios, cu provocări și cu o complexitate de mari dimensiuni”, a declarat Kazunori Yamauchi, Președintele Polyphony Digital Inc. “În momentul creării jocului original Gran Turismo, în 1997, am vrut să realizăm un precedent nemaiîntâlnit pentru simulatoarele curselor auto. O dată cu avansul tehnologic al PlayStation 3, obiectivul nostru referitor la GT5 a fost să creăm o nouă revoluție care să satisfacă nu doar marile noastre așteptări, ci să le împlinească sau poate chiar să le depășească pe cele ale fanilor. Mulțumirea fanilor loiali ai Gran Turismo stă la baza tuturor eforturilor noastre, de aceea luarea deciziei de a amâna lansarea jocului a fost extraordinar de dificil de realizat. Nu pot decât să îmi cer scuze tuturor pentru timpul prelungit de așteptare și sper ca atunci când veți întâlni bogăția experiențelor de curse din Gran Turismo 5 nu veți fi dezamăgiți.”

În Gran Turismo 5, fanii se vor putea bucura de cele mai faimoase circuite, în format de înaltă definiție, vibrante precum pistele reale și vor avea șansa de a conduce câteva dintre mașinile de legendă ale curselor motorizate, din trecut și din prezent. Astăzi, lista completă numără peste 1.000 de mașini în joc, printre care și Lamborghini Murciélago LP 670-4 SuperVeloce, Lexus LFA și McLaren MP4-12C. De asemenea, lista circuitelor include piste celebre, precum Autumn Ring, Deep Forest Raceway și Grand Valley Speedway, plus circuite reale faimoase, precum Nurburgring și Mazda Raceway Laguna Seca.

Pentru mai multe informații despre Gran Turismo 5, vizitați: http://www.gran-turismo.com

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>