LEGO Pirates of the Caribbean, jocul pentru PC si console

LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game este un joc de actiune si aventura care aduce la viata lumea din filmele Piratii din Caraibe, sub forma binecunoscuta a “caramizilor” LEGO.

Jucatorii pot retrai toate scenele memorabile din primele trei filme – dar si din cel de-al patrulea film al seriei: “Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi” (din 20 mai 2011 in cinematografe).

Explorare
Jucatorii pot explora locuri familiare, pline de obiecte interactive LEGO, si intalnesc pe parcursul aventurilor peste 70 de personaje, atat bine cunoscute, cat si noi, de-a lungul a peste 20 de niveluri.

Lupta
Caraibele din LEGO Pirates of the Caribbean sunt pline de pericole! Luptele cu sabii dau un aer pirateresc figurinelor LEGO.
Scene din filmele Piratii din Caraibe, redate cu LEGO.

Scene din bine cunoscutele filme sunt redate cu personaje LEGO, cu umorul tipic jocurilor video LEGO.
Puzzle-uri
Jucatorii trebuie sa isi foloseasca toate abilitatile pirateresti pentru a descoperi toate secretele si comorile ascunse LEGO.
Mod cooperativ pentru doi jucatori
Poti invita un prieten sau un alt membru al familiei pentru a se alatura actiunii cooperative, oricand doresti, chiar si in timp ce te joci.

Freeplay
Pe parcursul jocului, se pot colectiona o multime de personaje, iar jucatorii le pot folosi abilitatile unice pentru a avea acces la zone inaccesibile pana atunci.

Jocul este disponibil atat pentru PC, cat si pentru consolele: PS3, PSP, Wii, Nintendo DS si Nintendo 3DS, iar preturile variaza in functie de consola si PC intre 145 Lei si 294 Lei la evoMAG.

Cateva printscreen-uri din joc:

Un trailer pentru joc:

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.