«

»

Lenovo combina tot ce au mai bun netbook-urile si ultraportabilele in noul laptop ThinkPad Edge de 11 inch

Lenovo a lansat astăzi noul laptop ThinkPad Edge cu diagonala de 11 inch, cel mai mic și mai ușor membru al familiei ThinkPad Edge. Creat pentru companiile mici și mijlocii (SMB), laptopul vine echipat cu perfomanță ultraportabilă, într-o formă mică la un preț convenabil.

„La fel ca și companiile mari, clienții din organizațiile mici își doresc laptopuri performante si bogate în opțiuni, care să se potrivească fiecărui stil în parte, totul la un preț convenabil”, a declarat Dilip Bhatia, Vice Președinte, ThinkPad Marketing, Lenovo. „De aceea am creat laptopul ThinkPad Edge de 11 inch, care beneficiează de cele mai noi procesoare pentru multitasking, 3G și WiMax. precum și conectivitate continuă, și extra opțiuni incluse special pentru segmentul business cum este camera web sensibilă la lumina difuză.”

Greutate si mărime reduse, dar bogat în opțiuni și design

Aproape de mărimea unei cărți, laptopul subțire de 1.1 inch cântărește mai puțin de 1.36 kg (cu bateria cu trei celule), astfel încât poate fi purtat cu ușurință în geantă sau servietă. Ecranul de 11.6 inch oferă spațiu suficient pentru a edita documente, prezentări sau chiar pentru a-l conencta la TV și urmări filme HD prin portul video HDMI. Tastatura ThinkPad este rezistentă la contactul cu lichidele vărsate de utilizatori. În plus, camera web standard sensibilă la lumină difuză face posibilă susținerea videoconferințelor în interes de afaceri sau pur și simplu păstrarea legăturii cu familia și prietenii. Laptopul ThinkPad Edge de 11 inch este disponibil în trei culori: Midnight Black Glossy, Midnight Black Smooth și Heatwave Red Glossy.

Perfomanță la cel mai înalt nivel

Laptopul ThinkPad Edge de 11 inch oferă două variante pentru procesoare – Intel Core/Pentium sau AMD Vision Pro Athlon. Utilizatorii pot lucra aproape toată ziua de lucru datorită autonomiei bateriei de până la șapte ore (pentru bateriile cu 6 celule) și se pot conecta la recelele wireless prin WiFi folosind 3G sau 4G/WiMAX3 cu tehnologia Qualcomm Gobi. Laptopul vine echipat cu mai multe variante ale sistemului de operare Windows 7 business-class în funcție de preferințe, prin care laptopul pornește cu mult mai repede decât aceași configurație pentru calculatoarele neoptimizate. Extra opțiuni precum cele 3 USB-uri și card reader-ul 4-in-1 ușurează conectarea și încărcarea perifericelor precum harduri externe sau camere digitale. Utilizatorii pot extinde opțiunile prin USB Power Hub, care combină un adaptor de 65 wați AC cu 4 USB-uri care pot încărca simultan laptopul și prin care se pot conecta/încărca alte device-uri.

Preț și disponibilitate

Laptopul ThinkPad Edge de 11 inch va fi disponibil în curând prin intermediul partenerilor business Lenovo.

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>