Lenovo isi uneste fortele cu VXL pentru extinderea portofoliului de portabile si solutii Thin Desktop

București — 18 octombrie 2010: Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) a anunțat astăzi acordul cu  VXL Instruments pentru extinderea portofoliilor de produse ale ambelor companii în vederea oferirii clienților din mediul de afaceri soluții thin client ușor de utilizat, sigure, flexibile și scalabile. Începând cu perioada imediat următoare, la nivel mondial toți clienții vor putea cumpăra soluțiile VXL thin client direct de la Lenovo având posibilitatea de a alege dintr-un vast portofoliu de produse și o listă extinsă de sisteme de operare. VXL va continua să revândă anumite soluții Lenovo portabile thin client pe platforme de laptopuri ThinkPad, cum sunt L412 și X100e cu software de tip thin client.

Laptopurile Lenovo ThinkPad sunt recunoscute pentru durabilitatea îndelungată, durata de viață lungă a bateriei și tehnologiile de productivitate care susțin nevoile utilizatorului mobil din zilele noastre. Laptopurile ThinkPad de tip thin client realizate împreună de Lenovo și VXL aduc în plus securitate și ușurință în adiminstrare pentru responsabilii IT prin stocarea tuturor datelor într-un back office virtual și nu direct pe desktop. Administratorii IT pot alege setările de securitate și pot da acces la aplicații în funcție de departamentul în care lucrează angajatul sau a codului de identitate. Astfel, această soluție oferă flexibilitate și mobilitate pentru angajații care sunt nevoiți să-și desfășoare activitatea la birou, precum cei din sectoarele financiare, asigurări, juridic sau medical.

„Prin adăugarea soluțiilor VXL Thin Client în portofoliul nostru de PC-uri și servere, oferim clienților noștri o soluție unitară pentru nevoile lor de sisteme de calcul”, a declarat Peter Schrady, vice președinte și director general, Software and Peripherals Business Unit, Lenovo. „Clienții din sectoarele financiar și medical sunt din ce în ce mai interesați de securitate, iar această colaborare ajută la alinierea soluțiilor Thin Client cu cerințele din zona sistemelor de calcul.

Software-ul VXL pentru computere Thin Client include XLmanage care este disponibil fără costuri suplimentare și oferă posibilitatea unei administrări de la distanță eficiente prin intermediul unei singure console. Software-ul de virtualizare VXL este adaptat pentru a asigura utilizatorului o experiență excelentă fiind compatibil cu mai mutle sisteme de operare oferite de VXL, precum PXE, Sylph-OS, SUSE și GIO2 Linux, XPe, WES precum și ultima versiune Windows CE 6.0. Laptopurile Lenovo ThinkPad cu sofware VXL pentru thin client sunt integrate în totalitate cu sistemele de servere backend.

„Ca pionieri în spațiul thin client, Lenovo și VXL creează mai multe posibilități de alegere înlesnind companiilor accesul la soluții alternative de calcul”, a explicat Frank Noon, vice președinte, Worldwide Sales, VXL Instruments. „Angajamentul nostru pentru calitate împreună cu prezența la nivel global oferă clineților noștri garanția că nu vor rămâne niciodată fără asistență pentru cerințele lor de hardware și software”.

Laptopurile ThinkPad de tip thin client sunt disponibile prin intermediul canalelor de vânzări VXL, prin partenerii de afaceri VXL, iar noile soluții VXL thin client  sunt disponibile prin canalele de vânzări Lenovo și prin  partenerii de afaceri Lenovo.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie dedicată realizării celor mai inovatoare computere personale din lume. Modelul de business al Lenovo se bazează pe inovație, eficiență operațională și satisfacerea clienților, precum și pe investițiile realizate pe piețele emergente. Formată în urma achiziționării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Computing Personal a IBM, compania creează, produce și lansează pe piață produse și servicii tehnologice fiabile, de înaltă calitate, sigure și simplu de folosit. Lenovo deține centre de cercetare importante în Yamato, Japonia, în Beijing, Shanghai și Shenzhen, China și în Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informații, accesați http://www.lenovo.com/thinclient

.

Add to Google

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.