Lenovo ThinkPad Edge continua inovatia prin performanta, stil si atitudine

Lenovo a lansat astăzi noul ThinkPad Edge E420s laptop, atrăgând atenția profesioniștilor de elită din IMM-uri cu designul premium, performanța și portabilitatea într-un pachet atractiv.

Noile calculatoare Lenovo, ThinkPad Edge E420s, care vizează segmentul IMM, ridică utilizarea calculatoarelor pentru afaceri la nivelul următor datorită designului de lux și sofisticat, tehnologiei de ultimă generație și caracteristicilor suplimentare, precum Enhanced Experience 2.0 de la Lenovo.

Conform IDC, piața laptopurilor pentru IMM-uri este segmentul comercial cu cea mai mare și rapidă creștere la nivel global și se estimează că va crește cu aproape 20% în fiecare an în perioada 2011-2015.  În special în țările emergente, creșterea vânzărilor de PC-uri în segmentul IMM în următorii 4-5 ani va fi de două ori mai mare decât cea a piețelor mature, piețele emergente fiind responsabile pentru mai mult de 50% (cu excepția Americii Latine) din vânzările de PC pentru IMM-uri la nivel mondial.

Aurel Netin, Country Manager România, Bulgaria și Moldova a declarat: “Profesioniștii din sectorul IMM-urilor își doresc performanță care nu sacrifică designul, precum și dispozitive care să le asigure flexibilitatea necesară pentru a-și atinge obiectivele de afaceri și să rămână în același timp conectați la viețile personale. Noul laptop ThinkPad Edge E420s le va oferi utilizatorilor performanță ridicată care completeaza designul premium, precum și o experiență cu stil și calitate ThinkPad de utilizare a calculatorului.”

Pentru ThinkPad Edge E420s, micile detalii fac o mare diferență. Profesioniștii din sectorul IMM-urilor au parte de un ecran de o infinitate uluitoare, un finisaj mat delicat la atingere și accente reale de metal care proiectează o imagine cosmopolită.

Laptopul oferă randament ridicat pentru afaceri, oferind o performanță mai bună și grafică integrată în viitoarea tehnologie de generația a 2-a pentru procesorul Intel® Core™, Enhanced Experience 2.0 de la Lenovo pentru pornirea rapidă a calculatorului și o gamă de tehnologii pentru conectivitate wireless. Este pregătit și pentru multimedia play cu Dolby Home Theatre® audio și video conferințe high definition.

Aurel Netin adaugă: „Ca o dovadă a moștenirii noastre în domeniul inovației, laptopurile Lenovo ThinkPad au ocupat și ocupă prima poziție în Studiul Technology Business Research’s Corporate IT Buying Behavior and Customer Satisfaction pentru șase perioade de raportare consecutive (Trim. 3 calendaristic din 2010). Aceste poziții rezultă ca urmare a unei performanțe solide în ceea ce privește fiabilitatea/calitatea hardware-ului, ușurința de a face afaceri, timpul de reparație și suportul telefonic.”

Design atrăgător

Cu un aspect șic, modern și curat, Lenovo a creat ThinkPad Edge E420s de 14 inch, pentru a atrage privirile. Neasteptat de subțire și ușor, ThinkPad E420s începe la doar un inch și 1,8 kg și prezintă accente metalice care încadrează exteriorul negru, mat și delicat.

Display-ul etalează un ecran infinity pentru un aspect ca la televizor. Tastatura ThinkPad moderna, recunoscută pentru faptul că oferă aceeași experiență confortabilă de tastare precum laptopurile ThinkPad clasice; și care este și rezistentă la scurgeri pentru a oferi protectie în caz de scurgeri accidentale completează configurația interioară. Pentru IMM-urile care au nevoie de un dispozitiv fizic pentru media, ThinkPad Edge E420s include un DVD player/burner ascuns, subțire cu slot-loading.

Multă muncă & multă distracție: Performanță Hard-Core cu caracteristici Beyond Business

Aceeași atenție cu care au fost realizate exterioarele elegante a fost acordată și tehnologiei din interiorul PC-urilor. Pentru a alimenta activitățile de data-crunching, multitasking business și distractia personala, ThinkPad Edge E420s oferă alegeri pentru procesoare Intel® Core™ i3, i5 sau i7 de a doua generație.

ThinkPad Edge E420s oferă și o experiență premium cu Dolby Home Theatre® audio. Sunetul clar, curat certificat Dolby face ca muzica și videoclipurile să fie excelente. Include și un port HDMI pentru a vă relaxa și a urmări filme sau materiale video pe un monitor de PC sau ecran plat TV.

Micile detalii fac o mare diferență

Pentru IMM-urile ocupate, fiecare secundă contează. De aceea este importantă opțiunea Lenovo Enhanced Experience 2.0 pentru Windows 7, disponibilă doar pentru produsele Lenovo. Cu Enhanced Experience 2.0, ThinkPad Edge E420s se bucură de un timp de boot cu 30% mai rapid pe modele selectate cu tehnologie Rapid Drive. Rapid Drive beneficiază de un solid-state drive (SSD) pentru o mai bună viteză de boot. Lenovo a optimizat și preîncărcarea, driverele și BIOS pentru start up mai rapid.

În plus, laptopul include și cele mai recente tehnologii pentru conectivitate wireless: WiFi și bandă largă mobilă optimă și 4G/WiMAX, fiind de asemenea dotat cu tehnologii îmbunătățite Lenovo pentru video-conferințe, inclusiv cameră web de înaltă definiție, software inclus în tastatură pentru eliminarea zgomotului și microfoane și boxe de înaltă performanță.

Urmăriți un material video cu ThinkPad Edge E420s:

Prețuri și disponibilitate

ThinkPad Edge E420s va fi disponibil începând cu luna aprilie la adresa www.thinkpadedge.ro și la partenerii de afaceri. Modelele încep de la 3999 RON fara TVA.

Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si prietenilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.